Parisuhdedraama ravisutti Ruotsin maajoukkuetta – "Siellä oli kaaos"

Ruotsin ampumahiihtomaajoukkueessa kuohuu. Taustalla on olympiavoittajien Jesper Nelinin ja Hanna Öberg eroaminen toisistaan, mikä käynnisti eriskummallisen parisuhdedraaman.

Nelin ja Öberg erosivat viime kesänä. Pian tämän jälkeen Öberg alkoi seurustella Nelinin joukkuetoverin Martin Ponsiluoman kanssa. Ponsiluoma on kertaalleen juhlinut MM-kultaa ampumahiihdossa.

– Olemme olleet pirun hyvä ja tiivis ryhmä. En halua sanoa, että asia olisi edelleen niin. Se ei ole lähellekään niin tiivis. Se toimii kuitenkin ja harjoittelemme yhdessä, Nelin sanoi Aftonbladetille.

Aftonbladet kertoo, että Ponsiluoma matkusti viime kevään MM-voittonsa jälkeen kotiin Östersundiin ja erosi tyttöystävästään Fanny Johanssonista. MM-kisojen jälkeen kisattiin Tsekeissä, jossa Ponsiluoma iski silmänsä Öbergiin. 

– Tsekeissä oli kaaos. Silloin en voinut hyvin. Se on harvoin, kun ystäväsi tapailee entistä kumppaniasi. Se oli käsittämätöntä. Jälkikäteen ajateltuna voin ymmärtää trendejä, Nelin totesi.

– Se on tietenkin ollut erikoista. Mielestäni kaikki ajattelevat, että se toimii, mutta en tiedä, tuleeko minusta ja Martinista enää ystäviä, Nelin jatkoi.

Nelin kertoo myös, että hänestä ja Ponsiluoman ex-tyttöystävästä on tullut pariskunta. Öberg vahvistaa olevansa suhteessa Ponsiluoman kanssa. He molemmat uskovat, että parisuhdedraama ei ole aiheuttanut välirikkoa Ruotsin parhaiden ampumahiihtäjien välille. 

– Kaikki sujuu ja menee eteenpäin. Minulla ja Jesperillä on hyvät välit. Uskon, että se toimii hyvin ja me kaikki olemme ammattilaisia, kun olemme yhdessä maajoukkueessa, Öberg sanoi.

Ponsiluoma sanoo, että hän ja Nelin ovat keskustelleet asiasta. 

– Olemme puhuneet. Siinä ei ole mitään närää, Ponsiluoma sanoi.

Lue myös:

    Uusimmat