Pariskunta yritti hyötyä koronarajoitusten porsaanreiästä: Vaimo talutti miestään hihnassa ja väitti olevansa koiran kanssa lenkillä

Miehet eivät ole koiria, vaikka joku miessukupuoleen pettynyt onkin niin saattanut joskus tokaista. Tämän sai kuulla myös kanadalaisnainen, joka yritti käsittämättömällä tavalla huijata viranomaisia luulemaan kumppaniaan koiraksi.

Kanadan Quebecissä asuva aviopari yritti testata porsaanreikää paikallisissa koronavirusrajoituksissa, kertoo Fox News. Ei liene yllättävää, että viranomaiset eivät yhtyneet näkemykseen siitä, että aviomiehet menevät lemmikeistä.

Väitti taluttavansa koiraa

Viranomaiset huomasivat naisen taluttavan aviomiestään hihnassa viime lauantaina iltayhdeksän aikaan. Tarkoitus oli kiertää koronapandemian vuoksi asetettuja rajoituksia, jotka määräävät quebeciläisten pysyttelevän sisätiloissa tiettyinä kellonaikoina. BBC:n mukaan ulkonaliikkumiskieltoa saa kuitenkin rikkoa koiran kävelyttämisen ajan, kunhan pysyttelee lähellä kotiaan.

Viranomaisten lähestyttyä outoa paria, nainen yritti mediatietojen mukaan väittääkin, että oli itse asiassa kävelyttämässä koiraansa. Viranomaiset eivät kuitenkaan menneet lankaan, ja sekä nainen että mies saivat liki tuhannen euron sakot ulkonaliikkumiskiellon rikkomisesta. Viranomaiset kertoivat paikallismedialle, etttä pariskunta ei ollut yhteistyökykyinen poliisin kanssa. Nainen ilmoitti myös, että ei aio maksaa sakkoja, kertoo Insider.

Ulkonaliikkumiskielto astui voimaan 9. tammikuuta

Vallitsevan koronapandemian vuoksi Quebecissä on voimassa ulkonaliikkumiskielto iltakahdeksan ja aamuviiden välillä. Kielto tuli voimaan tammikuun 9. päivänä.

Viranomaiset kirjoittivat 750 sakkolappua kansalaisille ulkonaliikkumiskiellon rikkomisesta jo pelkästään rajoituksen ensimmäisenä viikonloppuna. Pandemian alettua Kanadassa on todettu jo 670 000 koronatapausta.

Lue uusimmat lifestyle-artikkelit tai lisää aiheesta koronavirus.

Lue myös:

    Uusimmat