Mies lähti kävelylle, koska "halusi rauhoittua" riidan jälkeen – löytyi lopulta 450 kilometrin päästä

Mies osti golfkentän ja muutti sen eläkeläishevosten hoitokeskukseksi mutta kiistää tilan olevan hyväntekeväisyyttä 1:07
Mies osti golfkentän ja muutti sen eläkeläishevosten hoitokeskukseksi – kiistää tilan olevan hyväntekeväisyyttä

Italialaismies lähti riidan jälkeen rauhoittumaan kävelylenkille. Miehen "jäähdytyskävely" venyi lopulta päivien ja satojen kilometrien mittaiseksi!

Italialainen aviomies lähti jäähtymään riidan jälkeen, mutta "pieni" lenkki päättyi lopulta sakkoihin. Mies jäähdytteli mieltään satojen kilometrien matkan, kertoo Independent.

Oli "rauhoittuakseen" kävellyt 450 kilometriä

Italialainen, anonyymiksi jäänyt 48-vuotias, Comossa asuva mies oli kävellyt noin 450 kilometrin päässä sijaitsevaan pikkukaupunkiin.

Mies napattiin poliisin toimesta aamuyöllä. Kun virkavalta kysyi, miksi mies on ulkosalla, hän kertoi olevansa kävelyllä rauhoittuakseen riidan jälkeen.

Poliisi ei uskonut tarinaa

Italiassa on voimassa tiukka koronavirusohjeistus ja ulkonaliikkumiskielto. Miehelle lätkäistiin 400 euron sakko.

Poliisi ei myöskään aluksi uskonut, että mies olisi kävellyt niin kauas kuin väitti; selvitys kuitenkin paljasti, että vaimo todella oli ilmoittanut miehen kadonneeksi jo viikkoa aiemmin.

Mies satojen kilometrien lenkkinsä jälkeen: "Voin hyvin"

Mies oli kävelynsä jälkeen väsynyt ja kylmissään. Hän ei omien sanojensa mukaan itse ollut tajunnut, miten kauas oli kävellyt "selventääkseen päätään". Ruokaa hän oli matkallaan saanut tuntemattomilta kohtaamiltaan ihmisiltä.

– Voin hyvin, olen vain hieman väsynyt, mies kertoi paikallismedian mukaan.

Vaimo saapui hakemaan miehen kotiin ja vahvisti, että tämä todella oli riidan jälkeen lähtenyt parin yhteisestä kodista ja sittemmin kadonnut.

Lue myös:

    Uusimmat