Pariskunta pelkäsi sadetta hääpäivänään – Tyynimeri antoikin isomman lahjan: "Se oli uskomatonta"

Aallokko pyyhkäisi pariskunnan häiden läpi Havajilla – vei mukanaan tanssilattian ja baarin, mutta juhlat jatkuivat 1:05
Havajilla saaren etelärannikkoa höykyttivät myrskytuulet, jotka nostattivat kovan aallokon. Tämä aallokko pyyhälsi amerikkalaispariskunnan häävastaanoton läpi.

Jos asenne on kohdillaan, ei haittaa, vaikka aallokko veisi hääkoristeet mukanaan.

Havajilaisen nuorenparin häiden läpi ei pyyhkäissyt pelkästään tunteiden hyökyaalto vaan ihan fyysinen sellainen, kirjoittaa New York Post

Huolimatta aallon aiheuttamista tuhoista, Dillon ja Riley Murphy kertovat, että häät olivat suorastaan hitti.

Pariskunta kertoo, että olivat pelänneet Darbyksi nimetyn trooppisen myrskyn lähinnä ripottelevan hieman vettä heidän hääpäivänään, mutta eivät olleet osanneet pelätä korkeiden maininkien olevan minkäänlainen uhka.

Aalto pyyhkäisi läpi vastaanoton

Havajin pääsaarella asuva pariskunta järjesti ulkohäänsä Kailua-Konan kaupungissa.

Itse myrsky oli alkanut jo hellittää, mutta meri aaltoili edelleen, joten hääseurue päätti alkaa siirtää joitain tavaroita kauhemmas merta reunustavalta muurilta. 

Yllä olevalla videolla näkyy, miten samalla hetkellä jättimäinen aalto nousi muurin yli ja pyyhkäisi läpi häävastaanoton. Aallot kaatoivat useita pöytiä, hajottivat koristeita ja muuttivat tanssilattiaksi suunnitellun alueen mudaksi.

– Meillä ei ollut tanssilattiaamme, mutta kukaan ei tuntunut välittävän siitä. Illan päätteeksi tanssimme kaikki mudassa ja se oli uskomatonta, Riley kommentoi 

Tuoreen hääparin mukaan aalto vei mukaan cateringin laatikoita, mutta ei onneksi juhlien ruokia ja jopa hääkakku säästyi.

Lopulta pari tuli siihen päätökseen, että hääpäivästä tuli jopa parempi, kuin he olisivat osanneet toivoa ja kieltämättä erityisen unohtumaton.

Katso myös: Morsian oletti sulhasen jänistäneen juuri ennen häitä – totuus olikin astetta huvittavampi

Morsian oletti sulhasen jänistäneen juuri ennen häitä – totuus olikin astetta huvittavampi 1:50
Brandon ja Misty Valdezin häät myöhästyivät puolellatoista tunnilla. Juhlallisuuksien olisi pitänyt alkaa, mutta Brandonia ei näkynyt missään. Misty ehti jo olettaa miehensä jänistäneen.  Totuus oli kuitenkin helpotus, kertoo CNN.

Lue myös:

    Uusimmat