Pariskunta pakotti 11-vuotiaan juomaan runsaasti vettä Yhdysvalloissa, kuoli vesimyrkytykseen: Pojan mustelmat ja märkä vaippa paljastivat rajun kohtelun

Pariskunta pakotti 11-vuotiaan juomaan runsaasti vettä, kuoli vesimyrkytykseen: Pojan mustelmat ja märkä vaippa paljastivat rajun kohtelun 1:36
Zachary Sabinin isä ja äitipuoli ovat syytettyinä ensimmäisen asteen murhasta.

Pojan isä ja äitipuoli kertoivat poliisille olleensa huolissaan pojan tummankeltaisesta virtsasta.

11-vuotias Zachary Sabin kuoli kotonaan Coloradossa Yhdysvalloissa. Ennen kuolemaansa tämä oli pakotettu juomaan liki kolme litraa vettä muutaman tunnin kuluessa.

Zacharyn kuolemasta ovat syytettyinä tämän isä ja äitipuoli.

Mustelmia ja märkä vaippa

New York Postin mukaan tapaus sattui maaliskuussa, kun poliisi sai varhain aamulla ilmoituksen isältä Ryan Sabinilta elottomasta Zacharysta. Isän mukaan pojan suusta oli tullut vaahtomaista sylkeä ja verta.

Lisäksi poliisin selvityksistä ilmeni, että pojan kehossa oli väkivallan merkkejä ja hänellä oli yllään märkä vaippa. Pojan kuolinsyyksi todettiin vesimyrkytys.

Pariskunta selitti veden juottamista virkavallalle.

Isä ja äitipuoli halusivat saada pojan juomaan, sillä tämän virtsa oli ollut tummankeltaista. Kun poika oli vastustellut runsasta veden juontia, pariskunta oli väittänyt 11-vuotiasta dramaattiseksi.

Isän mukaan pojan olisi pitänyt kyetä juomaan vesi yhtä nopeasti kuin ”armeijassa on tapana”.

Ryan Sabin ja äitipuoli Tara Sabin ovat syytettyinä ensimmäisen asteen murhasta.

Lähde: CNN, New York Post

Lue myös:

    Uusimmat