Entinen naapuri tekeytyi postinkantajaksi – ampui pidetyn hoitajan tämän kotiovelle: "Hänellä on joku ruuvi löysällä"

Entinen naapuri tekeytyi postinkantajaksi – ampui rakastetun hoitajan tämän kotiovelle 1:22
61-vuotias mies ampui kaupungin rakastetun hoitajan – tältä murhapaikalla näytti tragedian jälkeen

Mies tekeytyi postinkantajaksi ja tappoi entisen naapurinsa tämän kotiovelle Massachusettsin osavaltiossa Yhdysvalloissa, kertoo CNN. 

– Olen järkyttynyt. Tämä on todella surullista. Kaikki Braintreen koulussa tietävät, kuka hän on, ja kuinka upea nainen hän on, Braintreen entinen oppilas kuvailee koko Braintreen kaupungin surua CNN:lle. 

Pidetty kouluterveydenhoitaja, Laurie Melchionda, 59, sai surmansa eilen keskellä kirkasta päivää, kun 61-vuotias Robert Bonang marssi hänen ovelleen. Bonang oli tekeytynyt lähetiksi, joka oli tuomassa pakettia Melchiondan ovelle. 

Video: Murhan tehnyt mies oli pukeutunut vaalean ruskeaan haalariin tekeytyäkseen lähetiksi – jätti vaatteet tappamansa naisen kotiovelle, katso!

Kun nainen avasi oven, Bonang ampui hänet. CBS Bostonin mukaan poliisien saavuttua paikalle Melchionda kiidätettiin sairaalaan, mutta hän menehtyi saamiinsa vammoihin. 

"Hänellä on joku ruuvi löysällä"

Kuusi vuotta aiemmin vastapäätä asunut Bonang ei yrittänyt karata murhapaikalta, vaan hän jäi lähistölle seuraamaan tapahtumia kuolettavan laukauksen jälkeen. 

Poliisi tunnisti Bonangin ampujaksi saamiensa tuntomerkkien perusteella. Mies pidätettiin ja häntä syytetään nyt murhasta. 

Tämänhetkisten tietojen mukaan terveydenhoitaja oli Bonangin tarkoin valittu uhri, mutta motiivi ei ole toistaiseksi selvillä. Kaksikolla kerrotaan olleen joitakin erimielisyyksiä. 

– Hänellä on joku ruuvi löysällä, eräs kuvaili ampujaa. 

Mies vastaa murhasyytteisiin huomisessa oikeudenkäynnissä.

Lue myös:

    Uusimmat