Pariskunta löysi yllättäviä aarteita uudesta vuokrakodistaan: "Löysimme salaisen huoneen, jossa oli yksi vetolaatikko..."

Pariskunta, joka äskettäin muutti uuteen vuokrattuun kotiin Virginiassa Yhdysvalloissa, löysi lastenhuoneesta kallisarvoisia aarteita sisältävän salaisen huoneen.

Pariskunta kuvasi videolle uudesta kodistaan löytynyttä mystistä salahuonetta.

– Olimme juuri muuttaneet uuteen vuokrakotiin. Tämä oli ensimmäinen päivämme talossa, pariskunta kertoo kuvaamansa videon saatetekstissä.

Yläkerran makuuhuoneessa oli seinään upotettu kirjahylly. Tarkemmin sitä tutkittuaan pariskunnan tytär huomasi, että hyllyn kannassa lattialistaan upotettuna oli salpa. Tutkittuaan upotettua kirjahyllyä perhe huomasi, että se on kuin onkin ovi tilaan, jota ei näy talon pohjapiirroksessa.

– Nappasin puhelimeni ja mieheni veti kirjahyllyn auki. Löysimme salaisen huoneen, jossa oli yksi vetolaatikko, saatetekstissä kerrotaan.

Salainen huone oli karu, ikkunaton ja vuorattu pressulla ja muovilla. Salaisen huoneen tarkoitus ei vielä ole selvinnyt pariskunnalle. Huoneesta löytyneestä vetolaatikosta pariskunta kuitenkin löysi lajitelman vanhoja keräilykolikoita, joiden he arvelevat olevan arvokkaita.

Kolikoiden joukossa on muun muassa menneiden Olympialaisten keräilykolikoita ja etelafrikkalainen kultakolikko, krugerrandi. Yhden kultaisen krugerrandin arvo on tällä hetkellä noin 1915 dollaria, kertoo Monex.

Pariskunta ei aio pitää löytämiään kalleuksia.

– Olemme tällä hetkellä suunnittelemassa kolikoiden palauttamista entisille talon omistajille, pariskunta kertoo.

Lähteet: Kameraone ja Monex

Lue myös:

    Uusimmat