Pariskunta keksi ovelan juonen, jonka avulla saa ilmaisia juomia baarissa: ”Ihmiset ostivat meille shotteja”

Nämä merkit kertovat, että olet liian vanha kreisibailaamaan! 0:54
Jatkot eivät tule kysymykseenkään. Paras hetki illassasi on se, kun pääset kotiin peiton alle... Nämä merkit kertovat, että olet liian vanha kreisibailaamaan!

Pariskunta halusi säästää matkallaan rahaa, joten he keksivät nokkelan keinon saadakseen ilmaisia juomia baarissa. Asiasta kertoo Mirror.

Corinne Miller, 29, ja hänen poikaystävänsä Adam Carroll, 28, matkustivat Atlantaan juhlistamaan Corinnen syntymäpäivää. Pariskunta halusi säästää rahaa, joten he lavastivat kosinnan baarissa saadakseen ilmaisia juomia tuntemattomilta. Pari oli seurustellut kuukauden.

Tuntemattomat tarjosivat shotteja

Varmistaakseen suunnitelmansa menestyksen, pari suostutteli juoneen mukaan myös baarimikon ja yhden baarin asiakkaista. Juoni kannatti, sillä kaksikon toteutettuaan valekosintansa useat tuntemattomat tarjosivat heille juomia.

– Ihmiset ostivat meille shotteja ja onnittelivat meitä. Se oli hulvatonta ja todellakin hyvä tapa saada ilmaisia juomia, Corinne sanoo.

Koska suunnitelma oli menestys, pariskunta siirtyi vielä toiseenkin baariin juhlimaan "kihlaustaan". Myös siellä heille tarjottiin drinkkejä.

Jos julkaisu ei näy, katso se täällä.

Pari kihlautui oikeasti puoli vuotta myöhemmin

Puoli vuotta valekosinnan jälkeen Adam polvistui jälleen Corinnen eteen. Tällä kertaa oli tosi kyseessä. Mies pyysi tyttöystäväänsä vaimokseen omissa syntymäpäiväjuhlissaan, ja Corinne suostui pyyntöön.

Corinne kertoo parin olleen ystäviä kahdeksan vuotta ennen seurustelun aloittamista. Atlantan matka oli parin ensimmäisiä yhteisiä reissuja. Corinne ei kadu kihlaushuijausta.

– Olen iloinen, että teimme sen. Säästimme rahaa, jotta Adam voisi ostaa minulle oikean kihlasormuksen!

 Lähde: Mirror

Lue myös:

    Uusimmat