Pariskunta häpesi hääkuvaansa – seurauksena uskomaton painonpudotus

Irlantilaispariskunnan huima painonpudotus sai alkunsa, kun pariskunta sai käsiinsä ammattilaisen ottamat hääkuvat. Ne eivät nimittäin todellakaan miellyttäneet pariskunnan silmiä.

Dublinissa, Irlannissa asuva aviopari Noel ja Leisa Hoey painoivat suurimmillaan yhteensä noin 330 kilogrammaa. Kokonsa vuoksi pariskunta ei voinut esimerkiksi istua vierekkäin elokuvateatterissa. Ylipaino tuli myös kalliiksi: pariskunnan sänky on hajonnut heidän painostaan jopa neljään kertaan.

Pariskunta kihlautui heinäkuussa 2013 ja meni myöhemmin naimisiin. Häiden suunnittelu ei kuitenkaan ollut ihanaa aikaa. Leisan kokoa ei nimittäin saanut kuin yhdestä dublinilaisesta liikkeestä, joten unelmien hääpuku sai unohtua. Pariskunta ei myöskään uskaltanut lähteä häämatkalle, sillä he pelkäsivät joutuvansa ostamaan kummallekin kaksi paikkaa lentokoneesta.

Hääkuvat järkyttivät

Hääpäivä on yksi merkittävimmistä päivistä, josta muistoksi jäävät valokuvat. Kun pariskunnan ammattilaisen ottamat hääkuvat saapuivat, järkytys oli kuitenkin suuri.


Jos Facebook-upotus ei näy, katso se täältä.

– Kun näin kuvat tärkeästä päivästämme, olin järkyttynyt. Näytimme jättimäisiltä. Tiesin, että Leisa tulisi vihaamaan kuvia, joten tuhosin ne ja heitin pois, kuvaili Noel Daily Mailille.

Vaimo kyseli jatkuvasti valokuvien perään ihmetellen, miksi ne eivät olleet saapuneet. Aviomies ei kuitenkaan halunnut vaimonsa näkevän kuvia. Lopulta totuus oli kerrottava vaimollekin.

Leisa ei kuitenkaan jäänyt surkuttelemaan, vaan liittyi heti paikalliseen laihdutusryhmään. Pari viikkoa myöhemmin Noel seurasi perässä. Tulokset alkoivat näkyä pariskunnan vyötäröllä lähes heti.

Hurjan yhteisprojektin seurauksena Leisa, 33, pudotti 50 kiloa ja Noel, 35, 100 kiloa. Pariskunta kehuu oloaan loistavaksi ja nauttivansa nyt muun muassa kolmen lapsensa perässä juoksemisesta.

Toisinaan pariskunta toivoo, että olisi pudottanut painoaan ennen häitään. Häpeälliset hääkuvat painavat mieltä edelleen, vaikka nykytilanne onkin kaukana siitä ajasta. Nyt pariskunta suunnitteleekin uusivansa häävalansa. Leisa iloitsee mahdollisuudestaan pukeutua viimein unelmiensa hääpukuun. Huiman painonpudotuksen myötä sormuksetkaan eivät enää millään pysy nimettömissä, joten pariskunta saa todella kokea häähumunsa uudestaan.

Eräs yksityiskohta ilostuttaa avioparia erityisen paljon: he saavat ikuistaa onnenpäivänsä uudestaan.

– Nyt voimme vihdoin otattaa hääkuvat, joista voimme olla ylpeitä.

 

Lähteet: Daily Mail, Facebook

Kaipaatko inspiraatiota painonpudotukseen? Katso vinkit videoilta:

Videot

Uusimmat

Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja