Mainos

Pariskunta halusi säästää häiden kustannuksissa – pestasivat koiransa hääkuvaajaksi

Eläimiä rakastava australialaispari säästi rahaa pestaamalla koiransa hääkuvaajaksi.

Brisbanelaiset Sam and Reece Blanch menivät naimisiin viime kuussa 50 vieraan läsnä ollessa Newrybarissa, Australiassa. 26-vuotiaat, jotka omistavat neljä rescue-koiraa ja kahdeksan kissaa, yrittävät säästää rahaa rakentaakseen oman eläinsuojansa, joten häiden kulut haluttiin pitää mahdollisimman matalina.

Tavallisen hääkuvaajan palkkaamisen sijaan pariskunta laittoikin 11-vuotiaan Bordercolliensa Georgen kuvaamaan häät videolle. Niin koiran selkään kiinnitettiin GoPro-kamera valjailla ja lopputuloksena olivat häät tämän näkökulmasta.

Samin Facebookin jakamassa kuvassa näkyy itse onnellinen morsian sekä taustalla George selässään kamera.

'

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä.

Koirat myös morsiusneitoina ja saattamassa alttarille

– Kukaan ei ollut yllättänyt, että meillä oli George videokuvaajanamme kuvaamassa GoProlla. Koiran mukaan ottaminen oli juuri sitä, mitä kaikki odottivat, selittää Sam.

– Koirat tulivat aina olemaan osa häitämme – jokainen osa siitä oli rakennettu niin, että ne olivat mukana. Ne olivat meidän morsiusneitomme ja bestmanimme – meillä oli vain yksi ihminen morsiusneitona ja yksi ihminen bestmanina, jotka auttoivat katsomaan heidän peräänsä.


Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä.

Sam kertoo, että he halusivat koko perheen mukaan hääjuhliin ja myös neljä koiraa kuuluivat ehdottomasti heidän perheeseensä.

Myös 9-vuotiaalla koiralla Kiaralla oli erikoistehtävä hääjuhlissa: Se sai osallistua saattamaan Samin alttarille.


Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä.


Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä.

Häät maksoivat vain kaksituhatta

Häille kertyi hintaa lopulta vain noin 3 000 dollaria, suurin piirtein 2 000 euroa. Sam ja Reece säästivät lähes kaikessa: Hääpaikka oli vuokrattu Airbnb:stä ja itse juhlat pidettiin talon pihalla. Alkoholiin ja ruokaan pari oli käyttänyt yhteensä vain noin 170 dollaria. Ruoka tuli paikallisesta pizzeriaketjusta.

Häälahjat Sam ja Reece pyysivät osoittamaan rahana tulevalle eläinsuojalleen.

Vuoden 2017 helmikuussa tavannut pari kihlautui viime vuoden toukokuussa. Nyt vimme kuussa avioituneet Sam ja Reece ovat häämatkalla Australian itärannikolla, totta kai koirineen.

Lähde: Metro

***

Miltä näyttää video koiran näkökulmasta? Katso!

3:30

Mainos

Lisää aiheesta

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.