Pariskunnan villi seksileikki päättyi kolariin – auton ohjaaminen hoidettiin yhdynnän aikana yhteistuumin

Pariskunta oli yhdynnässä ajon aikana ja törmäsi toiseen autoon viikonloppuna Saksassa. Lopulta kaksikko joutui tunnustamaan tekonsa poliisille.

Pariskunta oli yhdynnässä ajaessaan autoa Duisburgissa. Teko johti törmäykseen toisen auton kanssa, tiedottaa paikallinen poliisi. Tapauksesta uutisoivat muun muassa saksalaismediat WAZ ja Süddeutsche Zeitung.

70-vuotias mies ja 34-vuotias nainen törmäsivät 53-vuotiaan miehen ajoneuvoon risteysalueella. Pariskunta ei ollut huomioinut etuajo-oikeutta risteysalueella, jossa liikennevalot olivat epäkunnossa.

Poliisin kuulusteltua pariskuntaa tapahtuneesta, heidän kertomuksensa erosivat merkittävästi toisistaan. Pian kaksikko joutui kuitenkin tunnustamaan harrastaneensa seksiä ajaessaan.

Pariskunnan kertoman mukaan nainen oli istunut törmäyshetkellä miehen sylissä. Ohjaaminen, vaihteiden vaihtaminen sekä polkimien painelu hoidettiin yhdessä. Kummallakaan osapuolella ei ollut voimassa olevaa ajokorttia. Auto kuului naiselle.

Kaksikkoa syytetään nyt liikenteen vaarantamisesta sekä ajo-oikeudetta ajamisesta. Seksin harrastamista ajon aikana ei sen sijaan ole erikseen kielletty Saksan tieliikennelaissa.

Lue myös:

    Uusimmat