Mainos

Paris Jacksonia ei nähty tukemassa Janetia palkintogaalassa – kommentoi nyt huhuja

0:25

Edesmenneen Michael Jacksonin tytär sai huhut lentämään poissaolollaan.

Paris Jacksonia ei nähty Billboard-gaalassa paikanpäällä, kun hänen tätinsä Janet Jackson vastaanotti musiikkialan ikoneille omistetun Billboards Icon Award -palkinnon. Jacksonin perheestä Katherine Jackson, Rebbie Jackson ja Prince Jackson olivat paikalla.

Parisin poissaolo sai huhut perheen väleistä lentelemään, vaikka hän oli ylistänyt Janetin esiintymistä gaalassa omalla Twitter-tilillään. Pop-legenda Michael Jacksonin toinen lapsi päätti ottaa huhuihin kantaa Instagram-tilillään.

– Rakkaat seuraajani, ystäväni, rakastajani ja vihaajani: älkää koittako hallita, kuinka huolehdin ihmissuhteistani, varsinkaan perheeni kanssa, Paris kirjoitti Instagram-tarinaansa.

– Oli tilanne mikä tahansa, se ei kuulu teille. Ymmärrän, että osa teistä tuntee yhteyden perheeseemme, koska olette seuranneet elämäämme. Tulen aina kunnioittamaan ja rakastamaan perhettäni, 20-vuotias nainen jatkoi.

Mallintöitä tekevä Paris ei jättänyt tilitystään siihen. Hän muistutti, että vaikka Jacksonien perhe on julkisuudessa, on se samanlainen siinä missä muutkin, vastoinkäymisiä tulee väkisinkin eteen.

– Meidän draamamme välitetään ympäri maailmaa median avulla, mutta se ei tarkoita, että perheemme ongelmat eroaisivat teidän ongelmista. Meidän ongelmamme ovat vain julkisia.

– Emme ole teidän ylä- tai alapuolella. Olemme kaikki vain ihmisiä. Arvostan kaikkia, jotka lukevat tämän ja olen kiitollinen kaikesta elämässäni, negatiivisesta ja positiivisesta, Paris päätti avautumisensa.

Lähde: Page Six

Mainos

Lisää aiheesta

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.