Will Smith paljasti muistonsa uskomattomasta tapaamisestaan Michael Jacksonin kanssa: "Käännyin ympäri ja hän seisoi takanani komerossa"

Will Smith ja Jimmy Fallon laulavat legendaaristenTV-sarjojen tunnareita 0:54

Kun Will Smith tapasi Michael Jacksonin ensimmäistä ja viimeistä kertaa, kohtaaminen tapahtui siivouskomerossa. 

Näyttelijä Will Smith muistelee Youtube-kanavallaan kertaa, jolloin hän tapasi popin edesmennen kuninkaan Michael Jacksonin. Kyseinen tapaaminen ei ollut kovinkaan perinteinen ja oli jopa Hollywoodin mittatasolla melko erikoinen.

Smith kertoo videollaan, että kohtaaminen tapahtui eräänä vuonna BET Awards -gaalassa. Smith oli lavan takana valmiina esittelemään seuraavan palkinnonsaajan, kun hän näki Jacksonin huoneen toisella puolella.

Näyttelijä oli aina halunnut tavata Jacksonin ja juuri kun tämä oli vihdoin käymässä toteen, rapmoguli Suge Knight aiheutti pienimuotoisen kaaoksen tapahtumassa. Yleisö alkoi liikehtiä hätääntyneesti ja Smithin turvamies tuli sanomaan hänelle, että heidänkin on siirryttävä pois välittömästi.

– Sanoin että ei nyt, olen juuri tapaamassa Miken, Smith kertoo videollaan.

Vastahakoisesti Smith joutui lähtemään turvamiehen mukaan, joka kuljetti hänet hätääntyneen ihmisjoukon läpi. Smithin mukaan turvamies avasi lopulta likaisen siivouskomeron oven ja työnsi näyttelijän sinne.   

– Siellä oli moppeja ja hehkulamppu, joka roikkui katosta. Painauduin ovea vasten ja kuuntelin kun ihmiset huusivat ja mietin, että tämä on aivan hullua ja Suge on aivan mielipuoli. Onhan hän vielä vankilassa? Varmistetaan että hän on vielä vankilassa, ennen kuin kerron tämän tarinan, Smith vitsailee videollaan.

Smith jatkoi oven takana tapahtuvan välikohtauksen kuuntelemista, kunnes tuli aivan hiljaista. Yhtäkkiä hän kuulikin hennon äänen takaansa, joka tervehti häntä.

– Ei helvetti! Käännyin ympäri ja Michael Jackson seisoo takanani komerossa. 

Smith kertoo Jacksonin kysyneen näyttelijältä, miten hänellä menee ja mitä hän luulee ulkopuolella tapahtuvan. Smith vastasi toteamalla, että Suge Knight on tehnyt jotain sekavaa.

– Suge sekoilee aina. Kaikki tuo menestys ja hän ei vain pääse selvyyteen siitä, kuinka olla onnellinen, Jackson vastasi Smithille. 

Tämän jälkeen Jackson kysyi Smithiltä, pitääkö tämä sarjakuvista. Smith kertoo, ettei tiennyt niistä juuri mitään, muttei aikonut todellakaan kertoa tätä Jacksonille heidän ollessaan jumissa yhdessä siivouskomerossa. 

– Minulla oli Michael Jackson poissa yleisön edestä aivan itselläni, kaikki ne kysymykset joita olisin voinut kysyä, kaikki ne asiat mitä olisin voinut sanoa. Kuten esimerkiksi mistä materiaalista se hanska on tehty, millainen Tito on, onko mahdollista moonwalkata eteenpäin, onko Annie ok. Mokasin sen.

Yhtäkkiä komeron ovi aukesi ja Smithin mukaan Jacksonin turvamies työnsi Bel-Airin prinssistä tutun näyttelijän rivakasti sivuun todeten Jacksonille, että heidän on lähdettävä. 

– Mike menee ovelle ja minä makaan kaikkien niiden moppien seassa. Sitten Mike kääntyy, katsoo minua silmiin ja sanoo: "Heippa Will, nähdään taas". Sitten hän menee pois ja se oli ainut kerta, kun tapasin Michael Jacksonin. Ilmeisesti voin kiittää siitä Suge Knightia.

Smith ei kerro tarkkaa päivämäärää tapahtuneelle, mutta hän vihjaa videollaan olleen tuohon aikaan tunnettu roolistaan nimenomaan Bel-Airin prinssissä.

Vankilassa tällä hetkellä istuva Suge Knight tunnetaan melko riitaisena miehenä, joten on myös epäselvää minkä jupakan hän kyseisessä gaalassa tuolla kerralla aiheutti. Vuonna 2002 Knight otti yhteen gaalassa Snoop Doggin kanssa, mutta varmaa tietoa siitä, olivatko Jackson tai Smith tuolloin paikalla, ei ole.


Lähde: Esquire

Lue myös:

    Uusimmat