Parinvaihtoa, laivan keulakansi ja strippausta – nämä seksikerrat jäivät mieleen

Studio55.fin lukijat kertoivat ikimuistoisimmista seksikokemuksistaan suuressa seksikyselyssä. Kertomuksissa oltiin kuumissa tunnelmissa niin tuttujen kuin tuntemattomienkin kanssa mitä erikoisimmissa paikoissa.

Kielletty paikka kutsuu lempimään

Autiolla rannalla mieheni kanssa viltin suojassa rakastelu on jäänyt mieleeni. Olimme molemmat melkein valmiit, kun paikalle tuli auto mukanaan muita auringonpalvojia, eli homma seis ja kotiin jatkamaan. Koko automatkan kotiin koskettelimme toisiamme ja vaatteet lensi nurkkaan eteisessä ja siinä myös suoritimme rakastelun loppuun.

Erikoiset paikat, joissa spontaani rakastelu. Ensimmäinen kerta ruotsinlaivan keulakannella ja toinen kerta pari kerrosta alempana siivouskomerossa. Kokemus oli molemmille vähän "luvaton" mutta tilanteessa syntyi vaan sellainen hyvä lataus ja molempien innostus jäi mieleen.

Keväällä yksi vuosi Loch Nessin rannalla Skotlannissa, lämmin päivä vihreällä nummella. Vaimo teki aloitteen. Se oli nautinnollista.

Lapissa soisen järven rannalla, ainoana seurana muurahaiset (ei edes hyttysiä sinä vuonna).

Nuorena, kun mieheni oli armeijassa ja minä menin häntä katsomaan sinne. Lähdimme metsään ja harrastimme seksiä luonnon helmassa. Kaikki oli muuten aivan ihanaa, mutta hyttyset kiusasivat.

Pisan tornin parkkipaikalla takaapäin.

Olimme mieheni kanssa puolukassa, hän tokaisi: kun sanko on täynnä, rakastellaan mättäällä. Ei mennyt kauan, kun sanko oli täysi, vaateet pois ja hommiin. Ihana se syksyinen luonto todisti kiihkeän hetkemme.

Ryhmäseksin lumoissa

Eräs juhannus tuttava pariskunnan luona, kun vaihdoimme pareja. Humalalla oli osuutensa.

Kahden sisaren kanssa samassa sängyssä.

Olin laivalla ja tuli eräs nuori komea kaveri baarissa ja pyysi drinkeille hyttiinsä. Mentiin sinne ja siellä odotti hänen vähintäänkin yhtä komea veljensä ja siitä kehkeytyi mahtava seksikokemus, kun toinen oli alla ja toinen takaa päällä. Huh! Puhuivat kauniisti rivoja ja kumpikin hieroi ja imi rintojani. Se oli ikimuistoinen ja ainutkertainen, vaikka olin jo silloin 50 vuotta.

Kertaluontoinen kiihko

Avioliittoni oli jo ollut yli 10 vuotta "karilla". Kerran koulutuspäivien aikana löysin kiinnostavan miehen. Tarve oli löytää pikaisesti sänky tai muu sellainen, mutta ei rauhallista paikkaa missään. Lopulta äkkäsimme hotellirakennuksessa alakerrassa sohvaryhmän, joka oli kulman takana katseilta suojassa, ehkä. Hetki oli jännittävä ja minulle lopulta käännekohta elämässäni, jäi mieleen. Seuraavana päivänä kävin kurkkaamassa, oliko valvontakameroita!

Ehkä se oli joskus lähes viisikymppisenä, kun olin matkoilla ja siellä harrastimme seksiä noin 30 v tytön kanssa. Seksin merkeissä meni koko yö ja kaikki asennot käytiin läpi.

Yhden yön juttu Espanjan yössä. Ihana suomalainen mies, joka oli erittäin hellä, otti minut hyvin huomioon ja oli erittäin kestävä, rakastelimme koko yön ja sain orgasmeja useampia, mikä ei ole tavallista.

Työkaverin kanssa elokuisessa yössä keskellä kaupunkia kirkon portailla. Olihan se huimaa. En ollut aloitteen tekijä.

Ensimmäinen kerta jäi mieleen

Ensimmäinen kerta nykyisen mieheni kanssa. Kiihkossani putosin sängystä. Siitä on riittänyt mukavia muisteluja!

Nykyinen kumppanin kanssa ensi kerta oli huikein kokemus, siinä oli niin paljon tunnetta mukana kummallakin. Hän tuli minun luokse, ja jo eteisessä riisuttiin ja se oli menoa. Oli aamupäivä ja iltapäivään asti harrastimme seksiä, ja en muista saaneeni koskaan niin monta orgasmia, kun sen päivän aikana.

Ensimmäinen kerta nykyisen mieheni kanssa. Olimme kyläreissulla hänen enonsa luona. Nukuimme yläkerrassa. Rakastellessamme sänky petti altamme. Aikamoinen jysähdys - kuului varmaan alakertaankin. Aiheutti hieman hilpeyttä seuraavana päivänä.

”Vaimo yllätti strippaamalla ammattitaitoisesti”

Eläkkeelle pääsyn jälkeen, kauniina lämpimänä kesäpäivänä maistelimme viiniä, "hilluimme" vaimoni kanssa kotipihalla ja olkkarissa alastomina. Rakastelimme niin ulkona kuin sisälläkin sen päivän aikana vähintään viisi kertaa! Ihanaa!

Ensimmäinen vaimoni yllätti suhteen alussa strippaamalla ammattitasoisesti.

Olimme saunassa, kun avopuolisoni lähti aikaisemmin. Hän oli ostanut läpinäkyvän yöasun, mustat sukat ja sukkanauhaliivit. Tultuani saunasta, maksasi avopuolisoni sängyllä. Eipä siinä muuta tarvittu.

Se alkoi pienillä vihjailuilla tekstiviesteissä, jatkui puhelimessa ja lopulta, kun tapasimme, olimme jo molemmat valmiina. Teimme kaikki mitä molemmat halusivat tehdä. Eri asentoja, suuseksiä, seksileluja, eroottisia asuja ynnä muuta. Kaikki oli aivan upeaa ja kesti kauan.

Studio55.fi-sivustolla 10.4.-26.4.2015 välisenä aikana toteutettuun seksikyselyyn vastasi hieman yli 900 vastaajaa. Vastaajista 58 prosenttia oli naisia ja 42 prosenttia miehiä. 39 prosenttia heistä oli alle 55-vuotiaita, 38 prosenttia 55-64-vuotiaita, 20 prosenttia 65-74-vuotiaita ja 2 prosenttia yli 75-vuotiaita. 

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja