Parhaiten tienaavat mallit listattiin – yllätysnimi kärjessä

10 parhaiten tienaavaa huippumallia ovat tienanneet yhteensä noin 99,4 miljoonaa euroa.

Yhdysvaltalainen talouslehti Forbes kertoo, että Kendall Jenner on toistamiseen maailman parhaiten tienaava huippumalli. Jenner tienasi 12 kuukauden aikana 22,5 miljoonaa dollaria, mikä on euroina vajaat 20 miljoonaa. Tosi-tv:stä tuttu tähti on nähty usein alusvaatebrändi Victoria's Secretin muotinäytöksissä.

Toiseksi eniten tienasi Karlie Kloss, joka tienasi euroina yli 11 miljoonaa. Hän on yksi Victoria's Secretin enkeleistä. Klossilla on myös Klossy-niminen YouTube-kanava. Forbes tietääkin kertoa, että parhaiten tienanneet mallit ovat nostattaneet profiiliaan sosiaalisen median avulla.

Jaetulle kolmannelle sijalle kipusi Chrissy Teigen, jolla on kaksi lasta muusikko John Legendinkanssa. Viime vuonna Teigen tienasi noin 11,5 miljoonaa euroa. Tänä vuonna huippumallin tulot kipusivat 10,1 miljoonaan euroon.

Kolmannen sijan Teigenin kanssa jakaa Rosie Huntington-Whitely, joka on myös yksi Victoria's Secretin enkeleistä. Catwalkin lisäksi hänet on voinut päästä näkemään elokuvissa, sillä hän on näytellyt Transformers ja Mad Max -elokuvissa.

Parhaiten tienaavien mallien listalle pääsivät myös vajaat 9 miljoonaa euroa tienanneet Gisele Bundchen ja Cara Delevingne, sekä siskokset Gigi ja Bella Hadid.

Forbesin tiedot perustuvat 12 kuukauden ajanjaksoon vuoden 2017 kesäkuun ja vuoden 2018 kesäkuun välillä.

Lähde: Forbes

Lue myös:

    Uusimmat