Parhaita kuoharimuistoja: "Pesin kasvoni yhdellä pullollisella"

Helmen lukijat jakoivat Castellblanch-kilpailussa ihania, hauskoja ja yllättäviä kuoharimuistojaan. Kuka tapasi rakkaansa kuohuviinikorkin ansiosta? Kuka pesi kasvonsa skumpalla? Kuka juhli kihlaustaan kuohujuomalla?

Castellblanch-kilpailussa etsittiin ikimuistettavia kuoharikokemuksia. Vastauksia tuli huimasti ja joukosta löytyi sekä hauskoja että koskettavia muistoja.

"Tämä tapahtui kaksi vuotta sitten. Heräsin ja kompuroin suihkuun. Vettä ei tullut, talossa oli pitkälle iltapäivään kestävä vesikatko – ja minulla edessä työhaastattelu. Pitkän ja hartaan kiroilun jälkeen seisoin jääkaappini edessä ja tuijotin kolmea kuohuviinipulloa, jotka olin ostanut tulevaa viikonvaihdetta varten. Avasin kuohuviinit, pesin kasvoni yhdellä pullollisella, toisella kainalot ja kädet. Vedin pesemättömät hiukset tiukalle ponnarille, meikkasin, piirsin huulet tulipunaisella punalla, ripustin isot korvikset, hörppäsin kerran viimeisen pullon lopuista – ja lähdin työhaastatteluun. Se meni yllättävän kevyesti. Raikkaankepeältä kuoharilta tuoksuva ponnari heilui päättäväisesti. Ja sain paikan!"


MTV3 Helmi

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja