Parempi pelata varman päälle: Pommiryhmä hälytettiin ihmettelemään Audin varaosaa USA:ssa

Poliisi oli takavarikoimassa laittomia ilotulitteita Los Anglesissa – videolle tallentui, kun pommiryhmän rekka räjähti säpäleiksi 0:34
KATSO HURJA VIDEO: Poliisi oli takavarikoimassa laittomia ilotulitteita Los Angelesissa viime vuonna, kun pommiryhmän ajoneuvo räjähti säpäleiksi.

Kun kyse on ihmisten turvallisuudesta, on parempi olla vähän liiankin varovainen. Jos tilanne vaatii kerrostalon evakuoimista auton varaosan vuoksi, niin olkoot sitten niin.

Salt Lake Cityn poliisi evakuoi keskiviikkona asuinkerrostalon sen jälkeen, kun yhdestä asunnosta oli löytynyt mahdollista räjähdettä muistuttava esine.

Paikalle kutsuttu pommiryhmä tutki esineen ja suoritti poiston turvallisesti.

Tällä kertaa epäilyttävä esine ei kuitenkaan aiheuttanut minkäänlaista potentiaalista vaaraa, sillä kyseessä oli Audin jakopään hihnankiristimen vaimennin. Myös pommiryhmä totesi jälkikäteen, että esine oli vaaraton.

Komponentissa oleva sokka saattoi tuoda viranomaisten mieleen käsikranaatin, ja tästä syystä esineeseen suhtauduttiin kuin räjähteeseen.

Salt Lake Cityn poliisi muistutti kansalaisia, että epäilyttäviä esineitä kohdatessaan niihin ei pidä mennä koskemaan, vaan on parempi ilmoittaa esineestä viranomaisille.

Katso Twitter-upotus alta.

Jos julkaisu ei näy, katso se täältä.

Lue myös:

    Uusimmat