Parantumatonta syöpää sairastavan lukiolaisen viimeinen toive käy toteen: Pääsee naimisiin ennen kuolemaansa – "olen ikuisesti kiitollinen"

Parantumatonta tukikudossyöpää sairastavan lukiolaisen viimeinen toive käy pian toteen, kun hän saa vaimokseen rakastamansa tytön.

Floridassa asuvalla 19-vuotiaalla Dustin Snyderilla on enää kaksi viikkoa elinaikaa jäljellä. Terveeksi todettu nuori mies sai kuulla vain kolme viikkoa sitten sairastavansa pitkälle edennyttä, parantumatonta syöpää.

Sairaalassa makaavan Dustinin viimeinen toive oli päästä naimisiin ennen kuolemaansa. Toive on käymässä toteen viikonloppuna, kun Dustin ja hänen lukioaikainen rakkautensa Sierra Siverio vihitään perheen ja ystävien ympäröiminä.

– Olen ikuisesti kiitollinen tästä, se tulee olemaan siunaus. Olen todella innoissani, Sierra kertoo.


Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä.


Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä.

Dustin ja Sierra ovat seurustelleet nyt kaksi vuotta, mutta pari on tuntenut toisensa jo pienestä asti. Sierra on ollut Dustinin rinnalla koko tämän syöpäkamppailun ajan. Heitä kuvaillaan suorastaan erottamattomiksi.

Sierra kertoo olevansa optimistinen ja aikovansa ottaa kaiken irti siitä ajasta, minkä hän ja Dustin ehtivät olla naimissa.

Häät järjestetään lahjoitusten turvin alle kahdessa viikossa

Päivää ennen 18-vuotissyntymäpäiväänsä Dustinilla diagnosoitiin vaikea sarkooma, tukikudossyöpä. Nuorelta lukiolaiselta poistettiin osa keuhkoista ja hän sai kemoterapiaa. Vuoden taistelun jälkeen lääkärit kertoivat Dustinin tervehtyneen ja syövän olevan poissa.

Kolme viikkoa sitten Dustin kuitenkin kiidätettiin sairaalaan, kun hän alkoi tuntea kovaa kipua vastassaan. Syöpä oli uusiutunut ja levinnyt vatsan ja lantion alueelle. Parannusta ei ollut olemassa.

Nuoren parin häät järjestetään alle kahdessa viikossa, ja perhe kertoo koko yhteisön olleen mukana auttamassa järjestelyissä ja häiden rahoittamisessa. Lahjoitusten avulla Dustin ja Sierra saivat juhlapaikan, kakun, valokuvaajan, tarjoilut, koristeet sekä avustusta häämekon, puvun ja sormusten ostoon.

– Olen iloinen, että maailmassa on vielä hyviä ihmisiä, Sierra sanoo.


Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä.

Lähteet: ABCNews, Daily Mail

***


Lue myös

    Uusimmat

    Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

    Olemme päivittäneet MTV Oy:n tietosuojakäytännön. Päivityksen yhteydessä Mediahub Oy:n tietosuojakäytäntö on yhdistetty osaksi MTV:n tietosuojakäytäntöjä. Lue lisätietoja tästä.

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja