Panimoravintola Herman Turusta on Vuoden Ravintola

Vuoden Ravintolaksi 2003 on valittu Panimoravintola Herman Turusta. Valinnan on tehnyt Suomen Gastronomien Seura ry.

-Ravintolan ruoan laatu ja raaka-aineet ovat tasokkaita. Ruoan maut ovat oikeanlaisia ja hyviä. Hinta kohtaa laadun hienosti. Ravintola uskoo itseensä, jatkuvuuteen eikä ryntäile trendien perässä. Varsin klassinen keittiö tässä ajassa on onnistunut valinta, todetaan valintaperusteluissa ruoasta ja keittiöstä. Palvelusta ja miljoostä annettiin oma arviointi.

-Henkilökunta kaikkiaan on hyvin ammattitaitoista ja työhönsä paneutuvaa. Kattaus on kaunis ja valaistus ravintolassa mallikelpoinen. Miljöö niinkuin henkilökuntakin on siistiä ja eduksi suomalaiselle ravintolalle. Myös Panimoravintola Hermanin sijaintia kiitettiin.

-Vanha tiiliravintola Aurajoen rannalla ympäristöineen on kaunis, totesi valintaraati. Vuoden Ravintola on valittu vuodesta 1985. Ensimmäisenä nimityksen sai Palace Gourmet Helsingissä. Vain kaksi kertaa tätä ennen valinta on osunut pääkaupungin ulkopuolelle. Sekä ravintola Henrik's Tampereelta että hotelli Julia Turusta on valittu Vuoden Ravintolaksi.

Valitessaan ravintolaa seura ei etsi "parasta" ravintolaa vaan ravintolaa, joka on toiminnallaan osoittanut vakaalla gastronomisella tasollaan osaamisensa paitsi hyvällä ruoalla myös taitavalla, ystävällisellä palvelulla, joka on tuotettu viihtyisässä miljöössä. Myös viinilistan ja ruokalistan tulee tukea toisiaan.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja