Pamela Andersonin liitto kriisissä – hankki lähestymiskiellon aviomiehelle

Povipommin avioliitto on ollut myrskyisä ja vaiherikas. Nyt hän pelkää miehensä käytöstä.

Pamela Anderson, 47, on nykyään naimisissa pokerinpelaaja Rick Salomonin kanssa. Liitto on ollut täynnä riitoja ja hetkellisiä eroja. 

Pari avioitui alun perin vuonna 2007, mutta he hakivat liitolle mitätöinnin vain kaksi kuukautta myöhemmin. Rakkaus syttyi kuitenkin uudelleen, ja uudet häät järjestettiin tammikuussa 2014.

Sen jälkeen pari on jättänyt kaksi avioerohakemusta. Ensimmäinen jätettiin elokuussa 2014, mutta Anderson veti sen takaisin.

People-lehden mukaan Anderson jätti jälleen eropaperit tämän vuoden helmikuussa. Se ei ilmeisesti riittänyt, sillä nyt hän on myös hankkinut tulevalle eksälleen lähestymiskiellon.

Tilapäinen lähestymiskielto on aluksi voimassa 3. huhtikuuta saakka, jolloin järjestetään oikeuden kuuleminen.

Peoplen hallussa olevien dokumenttien mukaan Anderson syyttää Salomonia epävakaasta käytöksestä, joka on johtanut siihen, että Anderson pelkää, mitä kaikkea mies voisi hänelle tehdä.

Papereissa sanotaan Salomonin käytöksen muuttuneen holtittomaksi, ailahtelevaksi ja se on johtanut siihen, että Anderson joutuu pelkäämään turvallisuuutensa puolesta. 

Anderson väittää myös saaneensa Salomonilta uhkailuviestejä ja -sähköposteja sen jälkeen, kun haki avioeroa. Lisäksi Salomon on tiettävästi lähettänyt Andersonille tämän alastonkuvia ja uhkaillut voivansa tehdä niillä mitä tahansa.

Pamela Anderson on aiemmin ollut naimisissa muusikkojen Tommy Leen ja Kid Rockin kanssa. Andersonilla on kaksi poikaa, Dylan ja Brandon. 

Lue myös:

    Uusimmat