Pamela Andersonin avio-onni loppui lyhyeen – erosi tuottajamiehestään vain 12 päivää häiden jälkeen

Fox Newsin lähteen mukaan Pamela Andersonin ja Jon Petersin liitto kaatui yhteiselon hankaluuksiin.

Playboy-lehdestä ja Baywatch-sarjasta tähteyteen noussut näyttelijä ja aktivisti Pamela Anderson, 52, avioitui 20. tammikuuta elokuvatuottaja Jon Petersin, 74, kanssa. Häät tulivat yllätyksenä, sillä pariskunta ei ollut julkisesti kertonut edes seurustelevansa.

Avio-onnea ei kestänyt pitkään, sillä muun muassa CNN kertoo, että pari on eronnut. Liitto kesti vain 12 päivää.

– Olen ollut otettu Jonin ja minun liittoni saamasta lämpimästä vastaanotosta. Olisimme hyvin kiitollisia tuestanne myös sen suhteen, että otamme nyt aikaa ollaksemme erillämme ja pohdimme, mitä tahdomme elämältä ja toisiltamme, Anderson muotoili CNN:lle toimittamassaan lausunnossa.

– Elämä on matka ja rakkaus on prosessi. Tämä universaali totuus mielessämme olemme päättäneet lykätä vihkitodistuksemme virallistamista ja laitamme uskomme prosessiin, hän lisäsi.

Anderson ja Peters olivat ennen avioliittoaan seurustelleet yli 30 vuotta sitten, mutta tuolloin suhde ei johtanut vielä alttarille.

– Hän on tuntenut Jonin ikuisuuden, mutta ei ollut koskaan asunut hänen kanssaan, parin lähipiiristä oleva lähde pohjusti Fox Newsille syitä eroilmoitukseen.

Lähde vihjaa, että yhteiselo olisi sittemmin osoittautunut ongelmalliseksi.

– Sanotaanko näin, että Pamela pyysi taukoa. Hän suuntaa takaisin tiluksilleen Kanadaan ollakseen perheensä kanssa.

Anderson on ollut aikaisemmin naimisissa Tommy Leen ja Kid Rockin kanssa. Tuottaja Rick Solomonin kanssa Anderson oli naimisissa kahdesti. Tommy Leen kanssa Andersonilla on kaksi yhteistä lasta.

Ennen avioliittoaan Petersin kanssa Anderson seurusteli jalkapallon maailmanmestaruuden kesällä 2018 voittaneen ranskalaisen jalkapalloilijan Adil Ramin, 34, kanssa. Anderson on syyttänyt jalkapalloilijaa väkivallasta ja uskottomuudesta.

Viime vuosina Anderson on ollut toistuvasti otsikoissa puolustaessaan Wikileaks-tietovuotaja Julian Assangea.

Myös Peters on ollut aiemmin naimisissa neljä kertaa. Hänellä on ollut myös 12 vuoden suhde Barbra Streisandiin, joka näytteli Petersin tuottamassa vuoden 1976 versiossa elokuvasta A Star Is Born. Peters tuotti myös elokuvan tuoreemman version, jonka pääosissa nähtiin Lady Gaga ja Bradley Cooper.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja