Pamela Anderson avioitui elokuvatuottajan kanssa – deittailivat yli 30 vuotta sitten

Playboy-ikoni on ollut naimisissa neljästi, kahdesti saman miehen kanssa.

Playboy-lehdestä ja Baywatch-sarjasta tähteyteen noussut näyttelijä ja aktivisti Pamela Anderson, 52, seurusteli nykyisen miehensä elokuvatuottaja Jon Petersin, 74, kanssa yli 30 vuotta sitten.

Neljästi naimisissa ollut Peters on tuottanut A Star Is Born -elokuvan, joka voitti parhaan laulun Oscarin vuonna 2019. Hän toimi myös vuonna 1976 julkaistun A Star Is Born -elokuvan tuottajana. Peters kertoi The Hollywood Reporter -lehdelle, että on aina halunnut olla Pamela Andersonin kanssa.

– Hän tekee minut villiksi, mutta hyvällä tavalla. Hän inspiroi minua, Peters totesi vaimostaan.

Anderson jakoi The Hollywood Reporterille runon, jossa hän kehuu aviomiestään.

– Me ymmärrämme ja arvostamme toisiamme. Rakastamme toisiamme estoitta. Olen onnekas nainen, Anderson kirjoitti.

Pamela Anderson on ollut aikaisemmin naimisissa muusikoiden Tommy Leen ja Kid Rockin kanssa. Tuottaja Rick Solomonin kanssa Anderson oli naimisissa kahdesti. Näyttelijä seurusteli viimeksi jalkapallon maailmanmestaruuden kesällä 2018 voittaneen ranskalaisen jalkapalloilijan Adil Ramin, 34, kanssa. Andersonilla ja Leellä on kaksi yhteistä lasta.

Peters ja Anderson tapasivat toisensa ensimmäisen kerran Playboy-kartanossa 80-luvun puolivälissä.

– Kävelin sisään ja näin pienen enkelin istumassa baarissa. Hän oli Pammy. Peters muisteli Hollywood Reporterin haastattelussa vuonna 2017.

Peters yritti saada Andersonin lopettamaan Playboy-mallin työt ja keskittymään vakavan uran luomiseen.

– Olet sekaisin, Anderson vastasi Petersille.

He päätyivät kuitenkin lopulta yhteen, kunnes lopulta erosivat. Molemmat ovat kulkeneet pitkän tien tähän pisteeseen, mutta nyt he ovat onnellisesti naimisissa. Viides liitto toden sanoo.

Lue myös:

    Uusimmat