Palkitut Tassuklubin lemmikkikuvat: Mörkö on vuoden 2013 sievin kissa!

Tassuklubin kuvagallerian voittokuva on jälleen arvottu! Vuoden 2013 viimeinen arpaonni suosi tällä kertaa sievää Mörkö-kissaa, joka tunnustautuu aikamoiseksi prinsessaksi.

Tassuklubin kuvagallerian vuoden 2013 viimeinen onnekas voittaja on arvottu: joulukuun voiton nappasi suloinen Mörkö.

Mörkö-kissa: "Hei, nimeltäni olen Mörkö, mielestäni minua kuitenkin kuvaisi enemmän prinsessa, sillä tykkään tuijotella omaa peilikuvaani pitkiäkin aikoja."

Tassuklubi on koonnut lukijoiden kuvista omat kuvagalleriansa niin kissoista, koirista kuin muistakin lemmikeistä.

Marraskuun voittaja: Rockie ja Techno

"Bestikset aina valmiita matkalle!"

Lokakuun voittaja: Alli-kissa

"Hmmm...avasiko joku kenties ruokapurkin keittiössä?"

Syyskuun voittaja: Veeti-kissa

"Veeti on todella komea kissa, se ei ole aivan tavallisen näköinen, vaan näyttää enemmänkin joissakin tilanteissa Pekka Töpöhäntä-elokuvan Monnilta. Sillä on todella tuuhea häntä, joka muistuttaa aivan pölyhuiskua. Sillä on myös todella oranssi nenä (se ei ole vaaleanpunainen, kuten monilla muilla kissoilla on), viikset ovat yliluonnollisen pitkät ja kaartuvat joskus, varsinkin kostealla säällä kauniille kiharoille."

Elokuun voittaja: Joose-kissa

"Hei! Olen vuoden ikäinen pikku kolli ja rrrakastan jyrsiä ja tuhota kaikkea mitä eteeni tulee! Omistajaani kohtaan olen silti hellempi kuin tuota kyseistä kukkaa."

Kesäkuun voittaja: Väinö-koira

"Väinö on vuoden ikäinen Kääpiöpinseri. Uiminen ei ole kivaa niinkun ilmekin sen kertoo, mutta tyhmästä päästä kärsii koko ruumis. Onko tuossa kuvassa paljon puhuttu loch nessin hirviö? :)"

Tutustu Tassuklubin kuvagallerioihin:

Lue myös:

    Uusimmat