Paljastukset julki! Salkkarit-hahmo tekee yllättävän löydön – epäilykset heräävät heti

Ensi viikolla Salatut elämät jatkuu jännittävin kääntein.

Ensi viikolla Salatuissa elämissä Cindy kehottaa Sallaa lopettamaan kissa-hiiri-leikit Karin kanssa ja tunnustamaan tunteensa rehellisesti. Toisaalla Gunnar antaa Karille saman ohjeen.

Aino ja Henrik päätyvät avautumaan ongelmistaan toisilleen. Aino ehdottaa Henrikille, että he auttaisivat toisiaan kostamaan Nellalle ja Danielalle.

Susu tekee löydön, joka saa epäilykset heräämään.

Sallan mielestä hänen ja Karin välillä on liikaa selvittämättömiä asioita.

Kalle pelkää, että Romppainen pudottaa hänet pois kisasta haastattelun perusteella. Jutta puolestaan yrittää prepata Aaroa haastatteluun huonoin tuloksin ja alkaa pohtia tapaa saada selville, mitä Romppainen aikoo kysyä haastattelussa.

Mira, Viola ja Nella haluaisivat saada varmistuksen siitä, että Kiira on turvassa Matilta. Mira, Viola ja Nella lähtevät varjostamaan naista ja yllättyvät, kun Matin sijaan Kiira tapaakin toisen henkilön.

Elina ei halua päästää Noelia Toivon lähelle, ja Noel huolestuu, kun Elina tuntuu pitävän hänet taas etäällä pojasta. Noel kertoo Elina-huolensa Karille, joka aikoo selvittää, onko Elinan mielenterveys järkkymässä jälleen.

Kallen toiveet kasvavat, kun Ismo on varma, että mikään ei uhkaa enää Kallen valintaa sairaalan johtajaksi.

Lasse ja Joanna suuntaavat metsätreffeille, ja Joanna pyytää Lassea antamaan hänelle aikaa ja tilaa tutustua. Joanna satuttaa itsensä metsässä, koska ei suostu antamaan Lassen auttaa.

Jaksot: 

Jakso 4047: Aino on Tyrki Mukula
Jakso 4048: Kikkeliskokkelis, Salla
Jakso 4049: Salapoliisiopisto - Pihlajakadun alokkaat.
Jakso 4050: Miola ja jätähuoltoyritys.
Jakso 4051: Eukonkantelupukki.


Salatut elämät arkisin klo 19.30 mtv-palvelussa ja MTV3-kanavalla! Jaksot katsottavissa viikkoa ennen C Moressa!

Lue myös:

    Uusimmat