Palasivatko Kylie Jenner ja Travis Scott yhteen? – läheiset yhteiskuvat ja outo sanavalinta hämmentää

Tältä näyttää Keeping Up With The Kardashians -sarjan viimeinen kausi 0:34
Keeping up With the Kardashians -sarjan viimeisen kauden traileri!

Tosi-tv-tähti Kylie Jenner ja räppäri Travis Scott jakoivat yhteiskuvia läheisistä tunnelmista.

Meikkimogulina ja tosi-tv-tähtenä tunnettu Kylie Jenner oli kannustamassa ex-poikaystäväänsä ja lapsensa isää, räppäri Travis Scottia tämän saadessa musiikkialan palkinnon gaalassa. Palkintoa vastaanottaessa Scott kiitti lastaan ja myös ex-tyttöystäväänsä erikoisen sanavalintojen kera.

Stormi rakastan sinua ja vaimo rakastan sinua, Scott sanoi lavalla.

Äiti ja tytär saapuivat New Yorkiin tapahtumapaikalle jo maanantaina, jotta he voisivat viettää perheenä yhteistä aikaa. Meikkimoguli vei tyttärensä nukkeostoksille ennen gaalaa. Jenner jakoi Instagramin Tarinat osiossa kuvia hetkistä, jossa hän valmistautuu illan tyyllin.

Kylie, Travis ja Stormi poseerasivat kaikki yhdessä tapahtuman punaisella matolla. Kuvissa Travis pitää kättään ex-tyttöystävänsä lanteilla. Kylie julkaisi omalla Instagram-tilillään myös yhteiskuvan ex-parista. Otoksessa miehen molemmat kädet ovat kietoutuneena Kylien lantion ympärille.

– 24 tuntia New Yorkissa, Kylie kirjoittaa kuvan yhteydessä.

Jenner edusti tapahtumassa tummanvihreässä vintage 1987 Jean Paul Gaultierin asussa.

Parin kerrottiin eronneen vuonna 2019. Sen jälkeen he ovat viettäneet paljon yhteistä aikaa perheenä ja huolehtineet tyttärestään yhdessä. Mitä ilmeisemmin yhteisvanhemmuus on lähentänyt parin suhdetta jälleen.

Lähde: ENews.

Lue myös:

    Uusimmat