Kylie Jenner ja Travis Scott ovat edelleen "hullun rakastuneita" toisiinsa – palaako ex-pari yhteen?

0:34
Keeping up With the Kardashians -sarjan viimeisen kauden traileri!

Kylie Jenner ja Travis Scott ovat edelleen hulluna toisiinsa kaksi vuotta eron jälkeen.

Ex-pariskunta, tosi-tv-tähti Kylie Jenner ja muusikko Travis Scott ovat mitä ilmeisemmin edelleen hyvin rakastuneita toisiinsa, vaikka pari erosi kaksi vuotta sitten.

Pienen Stormi-tyttären vanhemmat juhlistivat juuri lapsensa 3-vuotissyntymäpäivää yhdessä. Pian juhlien jälkeen ENewsin haastattelema lähipiirin lähde kommentoi sivustolle parin suhteen tilaa.

– Kylie ja Travis ovat edelleen hullun rakastuneita toisiinsa. Sen pystyy huomaamaan aina, kun he ovat yhdessä. Siinä on paljon rakkautta. Molempien kasvot loistavat, kun he ovat yhdessä ja he vaikuttavat hyvin onnellisilta, lähde kommentoi.

Lähipiirilähteen mukaan ex-pari on toiminut hienosti yhteen lapsensa huoltajina. Lähipiirin kuuluva henkilö kommentoi myös ex-parin mahdollista paluuta yhteen.

– Sitä ei ole vielä tapahtunut. Kylie ja Travis viettävät paljon aikaa yhdessä Stormin kanssa perheenä. He eivät kiirehdi yhteen paluun kanssa. He eivät laita mitään painetta suhteelleen juuri nyt.

Kumpikaan ei kuitenkaan tapaile muita ihmisiä tällä hetkellä.

Pari erosi vuonna 2019 reilu vuosi Stormin syntymän jälkeen. Vuosi eron jälkeen he kommentoivat yrittävänsä löytää rooliaan vanhempina. Tuolloin he eivät olleet yhdessä romanttisessa mielessä.

Pandemian aikana ex-pari lähentyi entisestään. Kylie ja Stormi lensivät joulunalla Texasiin tukeakseen Travisin hyväntekeväisyystempausta.

Lähde: ENews.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja