Pako-tähti kertoo joutuneensa järkyttävän naisvihan kohteeksi hittisarjan kuvauksissa – näyttelijäkollega sylki kasvoille

Sarah Wayne Callies kertoo joutuneensa kokemaan naisvihaa Pako-sarjan tuotannossa.

Vuosina 2005-2009 ja jälleen vuonna 2017 esitetty Pako-vankilasarja oli ilmestyessään valtava kansainvälinen spektaakkeli, jota tähdittivät muun muassa Wentworth Miller, Dominic Purcell sekä Sarah Wayne Callies

Hiljattain Callies kertoi näyttelijä Rachel Bilsonin ja Olivia Allenin podcastissa Broad Ideas ajastaan Pako-sarjan tuotannossa, joka oli hänelle monelta osin traumaattinen. Hän esitti sarjassa vankilan lääkäri Sara Tancredia, joka rakastuu ensimmäisellä tuotantokaudella kuolemaantuomitun veljensä pakoa suunnittelevaan ja toteuttavaan Michael Scofieldiin (Wentworth Miller). 

Callies pitää yhdessä toisen Pako-sarjan tähden Paul Adelsteinin kanssa podcastia Prison Breaking with Sarah and Paul, jossa kaksikko käy läpi aikaansa osittain kulttimaineeseenkin nousseen sarjan tuotannossa. Broad Ideas -podcastissa Callies kertoi tämän olleen hänelle itselleen hyvä tilaisuus arvioida uudelleen kaikkea sitä, mitä sarjan tekemisen aikana tapahtui, niin hyvässä kuin pahassa. 

Näyttelijän mukaan hän ei alkuun pystynyt katsomaan sarjaa, sillä sen tuotantokokemus oli ollut hänelle osaltaan toksinen ja tuskallinen. Hän myös totesi, että katsottuaan sarjan lähes 20 vuotta sen ilmestymisen jälkeen hän koki myös kiitollisuutta läpimurtoroolinsa jälkeen saamistaan mahdollisuuksista, huolimatta tuotannossa "vallinneesta naisvihasta" sekä niistä haasteista, että hän oli lähestulkoon ainoa naishahmo sarjassa. 

– Eräs sen sarjan näyttelijöistä sylki kasvoilleni. Ajattelin, että "ei helvetti", Callies kertoi keskustelussa. 

Callies kertoi aikovansa kuvailla kyseistä tapausta vielä yksityiskohtaisemmin omassa podcastissaan ja totesi myös sarjan kuvauspaikalla olleen enemmänkin jännitteitä. 

– Joinain iltoina menin kotiin ja jouduin tunnin ajan vakuutelemaan puolisoani, ettei hän olisi lähtenyt saattamaan jotakuta sairaalakuntoon. 

– Jotkut olivat mahtavia ja osa heistä täysin herrasmiehiä, Callies lisäsi. 

Pako-sarjan katsominen uudelleen oli Calliesin mukaan lopulta hänelle hyvä tapa käsitellä menneisyyttä, vaikka pelkäsi alkuun, että se ajaisi hänet ahdistavien ajatusten pariin. Hän kertoi myös saaneensa sarjasta paljon hienoja kokemuksia sekä elinikäisiä ystäviä. 

Lue myös:

    Uusimmat