Mainos

Pakarat kiinteiksi – testaa kaksi yksinkertaisen nerokasta harjoitetta!

Jos tavoitteena on treenata pakaroista kiinteämmät, kannattaa ottaa nämä kaksi harjoitetta ohjelmaan, Kunto Plus -lehti suosittelee. Niin helppoa – ja supertehokasta!

Tehokkaat ja helpot harjoitteet, joita ei tarvitse tehdä kuin muutama minuutti kerrallaan – tässä on treeni meidän mieleemme.

Jos tavoitteena on kiinteyttää pakaroita ja reisiä, näillä harjoitteilla voi saada paljonkin aikaan. Ne voi yhdistää aerobiseen treeniin ja tehostaa näin energiankulutusta entisestään tai tehdä ne arjen kiireiden keskellä pikatreeninä – pakarat ja reidet kiittävät joka tapauksessa!

Sumokyykyt ja askelkyykkyhypyt

Nämä kaksi pakara- ja reisitreenin teholiikettä ovat sumokyykky ja askelkyykkyhyppy. Tee ensin askelkyykkyhyppyjä 20 sekuntia ja sitten sumokyykkyjä 40 sekuntia – eli yhteensä minuutti.

Askelkyykkyhyppy

Pidä keho tasapainossa ja ylävartalo ryhdikkäänä koko harjoitteen ajan, kuten hypyttömässäkin askelkyykyssä. Ota niin pitkä askel eteenpäin, että etummaisen jalan polvi pysyy varpaiden takana, kun polvi on noin 90 asteen kulmassa. 

Sumokyykky

Sumokyykky näyttää helpolta, mutta muutaman tehtyäsi huomaat takuulla, että kyseessä on tappavan tehokas liike pakaroille ja reisille. Pidä harjoitteen ajan keskivartalo tiukkana, jotta ylävartalo pysyy ryhdikkäänä ja tasapaino hallinnassa. Kyykätessä polvet ja varpaat osoittavat samaan suuntaan – älä päästä polvia kääntymään sisäänpäin.

Harjoiteyhdistelmä kestää siis kokonaisen yhden minuutin. Toista 3–5 minuutin ajan ilman taukoja harjoitteiden välillä.

MTV julkaisee artikkelin yhteistyössä Kunto Plus -lehden kanssa.

Muita Kunto Plus -lehden artikkeleita:

***

1:31

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.