Jennifer Lopez, 47, seksikkäämpänä kuin koskaan – poseeraa paljastavassa bodyssa

Muodokkuudestaan tunnettu laulaja- ja näyttelijätähti hemmottelee fanejaan Instagramissa.

Laulaja ja näyttelijä Jennifer Lopez, 47, julkaisi Suomen aikaa myöhään eilen illalla Instagram-tilillään rohkean kuvan. Kuvassa hän istuu sängyllä pakarat ja rintojen sivuosat paljastava string body -asu päällään.

– Rakasta ensisijaisesti itseäsi. Terve keho, terve mieli, Lopez hehkuttaa kuvan yhteyteen lisäämissään aihetunnisteissa.


Paljastava kuva on ollut Lopezin Instagram-seuraajien mieleen, sillä se on kerännyt 12 tunnissa yli miljoonaa tykkäystä. Laulajalla on kuvapalvelussa yhteensä lähes 53 miljoonaa seuraajaa.

Latinokaunotar kertoi viime vuodenvaihteessa luottavansa unen ja vihreiden vihannesten ihmeitä tekevään voimaan. Lopez paljasti Us Weeklyn haastattelussa rakastavansa pitkiä, jopa 10 tunnin yöunia, mutta pitävänsä kahdeksaa tuntia miniminä.

– Jos en saa tarpeeksi unta, alan tuntea oloni hulluksi, tunteikkaaksi ja väsyneeksi, Lopez kertoi.

Supertähden timmin vartalon salaisuutena on luonnollisesti myös treeni, jota hän tekee kahden eri personal trainerin kanssa. Hänellä on trainerit sekä New Yorkissa että Los Angelesissa.

Ruokavaliopuolella hän liputtaa tasapainoisen syömisen nimiin.

– Syön paljon vihreitä vihanneksia, kuten parsaa, ituja, parsakaalia ja lehtikaalia.

J. Lo -nimelläkin tunnettu tähti on joutunut tekemään valintoja sileän ihonsa eteen. Kahvia, tupakkaa tai alkoholia hän ei suuhunsa pistä.

– Ne todella rypistävät ihoa vanhetessa, hän sanoi.

– Olen hyvin vähän auringossa ja silloinkin käytän paljon aurinkovoidetta. En ole koskaan ottanut paljoa aurinkoa, joten sen takia ihoni on pysynyt kunnossa.

Jennifer Lopez erosi viime elokuussa Beau ”Casper” Smartista, 29. Kaksikko oli yhdessä noin viisi vuotta. 

Lue myös:

    Uusimmat