Hyppää pääsisältöön
TuoreimmatLiigaSääRikosPolitiikkaAsian ytimessä.doc
Uutiset
KotimaaUlkomaatRikosPolitiikkaTalousMielipiteetSää
Urheilu
LiigaMM-ralliJääkiekon MM-kisatJääkiekkoF1JalkapalloYleisurheilu
Viihde
SeurapiiritTV-ohjelmatElokuvatKuninkaallisetMusiikkiSalatut elämät
Lifestyle
RuokaTerveys ja hyvinvointiSeksi ja parisuhdeAutotHoroskooppi
Makuja
ReseptitRuokauutiset
Videot
MTV Uutiset LiveUusimmat
Tv-opas
Muistilista
  • MTV UutisetKonepajankuja 7
    00510 Helsinki
  • Uutistoimituksen päivystys010 300 5400
  • Uutisvinkkiuutiset@mtv.fi
  • WhatsApp040 578 5504
Sisällöt
  • Tomi Einonen
    Vastaava päätoimittaja
  • Ilkka Ahtiainen
    Uutispäätoimittaja
  • Mona Haapsaari
    Julkaisupäällikkö
  • Teemu Niikko
    Toimituspäällikkö, urheilu
Liiketoiminta ja kehitys
  • Jaakko Hietanen
    Head of Digital Development
Muut palvelut
  • MTV Katsomo
  • Makuja
Asiakaspalvelu
  • MTV Uutiset -palaute
  • MTV Katsomon asiakaspalvelu
MTV Uutiset on sitoutunut noudattamaan Journalistin ohjeita
  • Julkisen sanan neuvosto (JSN)
  • Tietoa yhtiöstä
  • Avoimet työpaikat
  • Mainosta MTV:ssä
  • Tietosuojalauseke
  • Käyttöehdot
EtusivuVideotTuoreimmatLuetuimmatOdota

Paistettua kuhaa ja fenkoli-pinaattirisotto

Kuhaa ja risottoa
Kuhaa ja risottoaMTV3
Julkaistu 31.01.2008 09:41(Päivitetty 28.05.2008 10:17)

Fenkoli-pinaattirisotto

  • 1 rkl oliiviöljyä (Lanfranchi oliiviöljyä)
  • 1 fenkoli
  • 2 salottisipulia
  • 250 g risottoriisiä
  • 2–3 dl valkoviiniä
  • vedellä laimennettua kanalientä
  • suolaa
  • pippuria
  • 250 g tuoretta pinaattia
  • kourallinen raastettua parmesaania
  • sitruunamehua (Limmi)

Hienonna fenkoli ja sipuli. Lämmitä oliiviöljy paksupohjaisessa kattilassa. Pehmennä öljyssä fenkoli ja salottisipuli. Sekoita riisi ja viini joukkoon. Kun viini alkaa imeytyä, lisää vähitellen siihen kanalientä joukkoon. Alussa voit kaataa nestettä sen verran että riisi peittyy, sen jälkeen lisää lientä kauhallinen kerrallaan sitä mukaa kun se imeytyy riisiin. Muista sekoittaa puulusikalla koko ajan. Mausta suolalla ja pippurilla. Kun riisi alkaa olla melkein al dente, lisää pinaatti joukkoon. Muista edelleen sekoittaa koko ajan. Kun pinaatti on pehmennyt, lisää parmesaaniraaste ja nosta kattila liedeltä. Sekoita hyvin, mausta risotto sitruunamehulla ja tarkista maku. tarjoile heti.

Paistettua kuhaa

  • 800 g kuhafileitä
  • oliiviöljyä
suolaa
  • valkopippuria
  • Mausta kuhafileet suolalla ja pippurilla. Kuivaa kalan nahkapuoli talouspaperilla. Ota kaksi paistinpannua ja päällystä toisen pohja foliolla. Lämmitä toista paistinpannua todella kuumaksi ja lisää pannulle oliiviöljy. Asettele kuhafileet nahkapuoli alaspäin ja nosta folioon kääritty pannu kalojen päälle, näin saadaan kaloista täydellisen tasaisia. Paista kunnes kala on lähes kypsä. Ota pannu pois liedeltä, käännä kala pannulla pariksi sekunniksi ja tarjoile heti risoton kera.

    Resepti: Nicolas Thieulon

    Lisää aiheesta:

    Tutkimus: Tämä seikka ennustaa pidempää elinikää ikääntyneilleTämän helpommaksi ei valkosipulin kuoriminen enää voi mennäGoogle julkaisi vuoden trendit – pyysimme kansalaisia paljastamaan oman hakuhistoriansaOletko "väsynyt tyttö"? Näin trendimeikki syntyySuomalaisten ruokailutavat syynissä: Joka neljäs syö sohvallaMiau-1 alkaa: Kissojen "Ozempic" voi olla pian totta
    Lifestyle

    Tuoreimmat aiheesta

    Lifestyle
    • 06:53
      Ikääntyminen

      Tutkimus: Tämä seikka ennustaa pidempää elinikää ikääntyneille

    • Eilen18:59
      Ruokaniksit

      Tämän helpommaksi ei valkosipulin kuoriminen enää voi mennä

    • Eilen16:59
      Google

      Google julkaisi vuoden trendit – pyysimme kansalaisia paljastamaan oman hakuhistoriansa

    • Eilen16:52
      Meikit

      Oletko "väsynyt tyttö"? Näin trendimeikki syntyy

    • Eilen14:15
      Ruoka

      Suomalaisten ruokailutavat syynissä: Joka neljäs syö sohvalla