Hyppää pääsisältöön
TuoreimmatLiigaSääRikosPolitiikkaAsian ytimessä.doc
Uutiset
KotimaaUlkomaatRikosPolitiikkaTalousMielipiteetSää
Urheilu
LiigaMM-ralliJääkiekon MM-kisatJääkiekkoF1JalkapalloYleisurheilu
Viihde
SeurapiiritTV-ohjelmatElokuvatKuninkaallisetMusiikkiSalatut elämät
Lifestyle
RuokaTerveys ja hyvinvointiSeksi ja parisuhdeAutotHoroskooppi
Makuja
ReseptitRuokauutiset
Videot
MTV Uutiset LiveUusimmat
Tv-opas
Muistilista
  • MTV UutisetKonepajankuja 7
    00510 Helsinki
  • Uutistoimituksen päivystys010 300 5400
  • Uutisvinkkiuutiset@mtv.fi
  • WhatsApp040 578 5504
Sisällöt
  • Tomi Einonen
    Vastaava päätoimittaja
  • Ilkka Ahtiainen
    Uutispäätoimittaja
  • Mona Haapsaari
    Toimituspäällikkö
  • Teemu Niikko
    Toimituspäällikkö, urheilu
Liiketoiminta
  • Iina Eloranta
    VP, Channels and Digital Consumption
SuomiAreena
  • Jeremias Kontio
    Vastaava tuottaja
Muut palvelut
  • MTV Katsomo
  • SuomiAreena
Asiakaspalvelu
  • MTV Uutiset -palaute
  • MTV Katsomon asiakaspalvelu
  • Tietoa yhtiöstä
  • Avoimet työpaikat
  • Mainosta MTV:ssä
  • Tietosuojalauseke
  • Käyttöehdot
EtusivuVideotTuoreimmatLuetuimmatOdota

Paistettua kuhaa ja fenkoli-pinaattirisotto

Kuhaa ja risottoa
Kuhaa ja risottoaMTV3
Julkaistu 31.01.2008 09:41(Päivitetty 28.05.2008 10:17)

Fenkoli-pinaattirisotto

  • 1 rkl oliiviöljyä (Lanfranchi oliiviöljyä)
  • 1 fenkoli
  • 2 salottisipulia
  • 250 g risottoriisiä
  • 2–3 dl valkoviiniä
  • vedellä laimennettua kanalientä
  • suolaa
  • pippuria
  • 250 g tuoretta pinaattia
  • kourallinen raastettua parmesaania
  • sitruunamehua (Limmi)

Hienonna fenkoli ja sipuli. Lämmitä oliiviöljy paksupohjaisessa kattilassa. Pehmennä öljyssä fenkoli ja salottisipuli. Sekoita riisi ja viini joukkoon. Kun viini alkaa imeytyä, lisää vähitellen siihen kanalientä joukkoon. Alussa voit kaataa nestettä sen verran että riisi peittyy, sen jälkeen lisää lientä kauhallinen kerrallaan sitä mukaa kun se imeytyy riisiin. Muista sekoittaa puulusikalla koko ajan. Mausta suolalla ja pippurilla. Kun riisi alkaa olla melkein al dente, lisää pinaatti joukkoon. Muista edelleen sekoittaa koko ajan. Kun pinaatti on pehmennyt, lisää parmesaaniraaste ja nosta kattila liedeltä. Sekoita hyvin, mausta risotto sitruunamehulla ja tarkista maku. tarjoile heti.

Paistettua kuhaa

  • 800 g kuhafileitä
  • oliiviöljyä
suolaa
  • valkopippuria
  • Mausta kuhafileet suolalla ja pippurilla. Kuivaa kalan nahkapuoli talouspaperilla. Ota kaksi paistinpannua ja päällystä toisen pohja foliolla. Lämmitä toista paistinpannua todella kuumaksi ja lisää pannulle oliiviöljy. Asettele kuhafileet nahkapuoli alaspäin ja nosta folioon kääritty pannu kalojen päälle, näin saadaan kaloista täydellisen tasaisia. Paista kunnes kala on lähes kypsä. Ota pannu pois liedeltä, käännä kala pannulla pariksi sekunniksi ja tarjoile heti risoton kera.

    Resepti: Nicolas Thieulon

    Lisää aiheesta:

    ViikkohoroskooppiMihin kaikkeen keittiön pienempää tiskiallasta voi hyödyntää?Katso video: Koirat marssivat jouluneuleissa LontoossaParas lohikeitto ikinä? Tämä on Harri Syrjäsen "törkeän hyvän" reseptin salaisuusTiesitkö? Kaksikielisyys voi pienentää muistisairauden riskiäBrittitutkija uskoo tekoälyn räjähtävän käsiin – vaikutukset jopa pandemiaakin suuremmat
    Lifestyle

    Tuoreimmat aiheesta

    Lifestyle
    • 00:00
      Horoskooppi

      Viikkohoroskooppi

    • Eilen19:08
      Keittiö

      Mihin kaikkeen keittiön pienempää tiskiallasta voi hyödyntää?

    • Eilen17:48
      Joulu

      Katso video: Koirat marssivat jouluneuleissa Lontoossa

    • Eilen17:15
      Ruoka

      Paras lohikeitto ikinä? Tämä on Harri Syrjäsen "törkeän hyvän" reseptin salaisuus

    • Eilen14:45
      Muistisairaudet

      Tiesitkö? Kaksikielisyys voi pienentää muistisairauden riskiä