Mainos

Päijät-Hämeessä poliisin jouluyö ei ollut juhlayö

Päijät-Hämeessä jouluyö ei sujunut pelkästään rauhallisissa merkeissä. Poliisi luonnehtii yötä melko normaaliksi viikonloppuyöksi.

Poliisia työllistivät muun muassa päihtyneiden säilöönotot. Rattijuoppoja jäi kiinni kolme ja ikkunoitakin rikottiin niin Lahden keskustassakin kuin Padasjoella.

Eilen illalla noin puoli kahdeksalta Hollolan Salpakankaalla 50-vuotias mies oli lähdössä hautausmaakäynnille omalla autollaan. Mies oli sitä ennen maistellut terästettyjä glögejä.

Muutaman sadan metrin ajon jälkeen mies menetti ajoneuvonsa hallinnan, ajautui vastakkaiselle kaistalle ja törmäsi henkilöauton keulaan. Kukaan ei loukkaantunut.

Glögejä maistellut mies puhalsi noin 1,6 promillen lukeman. Verikokeen jälkeen mies vapautettiin joulun viettoon. Häntä epäillään törkeästä rattijuopumuksesta ja liikenneturvallisuuden vaarantamisesta.

Vandaali tupsahti poliisin syliin kaahariauton kyydissä

Padasjoella poliisi etsi puolen yön jälkeen henkilöä, joka oli rikkonut talosta ikkunan ja pihalla

Tapauksesta epäilty tavoitettiin myöhemmin Asikkalassa hurjastelleen auton kyydistä. Poliisipartiota vastaan oli ajanut reipasta ylinopeutta henkilöauto, jonka partio päätti tarkistaa.

Partio seurasi useamman kilometrin ajoneuvoa, jonka nopeus oli noin 150 kilometriä tunnissa 80 kilometrin nopeusrajoitusalueella.

Auto saatiin pysähtymään Asikkalan eteläpuolelle. Ajoneuvoa kuljetti 18-vuotias kortiton lahtelaismies, jolla ennestään oli seitsemän kortitta-ajoa vuoden aikana. Matkustajana oli ikkunan ja postilaatikoiden rikkomisesta epäilty 19-vuotias lahtelaismies.

Molemmat miehet otettiin kiinni. Kuljettajaa epäillään liikenneturvallisuuden vaarantamisesta ja kulkuneuvon kuljettamisesta oikeudetta ja matkustajaa vahingonteosta. Hänet oli lisäksi etsintäkuulutettu muun syyn takia.

(MTV3)

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.