Pahennusta herättänyt realitysarja Geordie Shore täyttää 10 vuotta! Sarja teki humalassa bailanneista nuorista hetkessä tähtiä – mitä heille kuuluu nyt?

Geordie Shore teki tavallisista brittinuorista rikkaita ja kuuluisia salamannopeasti. Mitä heille kuuluu nyt, kun sarjan ensimmäisestä kaudesta tulee kuluneeksi jo 10 vuotta?

Amerikkalainen realitysarja Jersey Shore herätti hämmennystä ja pahennusta, kun se ilmestyi tv-ruutuihin vuoden 2009 lopulla. Music Television -kanavalla näytetyn sarjan henkeen kuului se, että rääväsuiset päätähdet esiintyivät häpeilemättä todella tanakassa humalassa televisiossa.

Kenties vielä enemmän kauhistelua on herättänyt sarjan brittiversio Geordie Shore, jonka ensimmäinen kausi nähtiin televisiossa vuonna 2011 – siis kymmenen vuotta sitten. Sarjaa on siitä asti kuvattu lähes jatkuvalla syötöllä, kunnes koronakriisi pisti kuvaukset jäihin. Britannian Newcastlen lisäksi lukuisia jaksoja ja jopa kokonaisia kausia on kuvattu ulkomailla.

Ensimmäisillä kausilla nähdyt geordiet ovat jo suurimmaksi osaksi eläköityneet ja tehneet tilaa nuoremmilleen, mutta ovat kertoneet muun muassa Geordie Shoren lukuisissa spin off -sarjoissa, kuinka ohjelma muutti heidän elämänsä täysin. Mitä ensimmäiseltä kaudelta tutuille tosi-tv-tähdille kuuluu nyt?

Charlotte Crosby

Sarjan ikonisimpiin hahmoihin kuuluu Charlotte Crosby, 29, joka oli mukana 12 tuotantokaudella. Crosby muistetaan paitsi todella humalaisesta esiintymisestään, mutta myös on-off-suhteestaan talossa olleeseen Gary ”Gaz” Beadleen. Pari päätyi useita kertoja sarjan aikana samaan petiin, mutta he seurustelivat talon ulkopuolella ainoastaan lyhyesti vuosina 2015–2016. 

Suhde päättyi dramaattisesti, kun Crosbyn kohdun ulkopuolinen raskaus päättyi dramaattisesti keskenmenoon ja hän joutui sairaalahoitoon. Crosby lopetti suhteen, koska Beadle oli Ex on the Beach -kuvauksissa, missä tämän kerrotaan pettäneen Crosbya samaan aikaan, kun tämä oli sairaalahoidossa.

Crosby seurustelee nykyisin valokuvaaja Liam Beaumontin kanssa. Hän on ollut viime vuosina toistuvasti otsikoissa myös muuttuneen ulkonäkönsä vuoksi. Hän ei kuitenkaan ole missään vaiheessa salaillut operaatioitaan vaan kertoi rehdisti televisiossa käyneensä nenäleikkauksessa.

 

Geordie Shoren lisäksi Crosby on nähty myös useissa muissa realityohjelmissa. Hän on muun muassa voittanut Britannian Big Brotherin julkkiskauden sekä emännöinyt omaa The Charlotte Show -ohjelmaansa.

Gary Beadle

Kovana naistenmiehenä tunnettu Gaz, 32, kertoi hiljattain oman tarinansa spin-off-sarjassa Geordie Shore: Their Story. Hän kertoi ohjelmassa bilettäneensä Newcastlen yössä ennen kuvausten alkamista ja saaneensa tuolloin baarissa pyynnön tulla koekuvauksiin.

Hän oli mukana peräti 15 kaudella ja myönsi bilettäneensä lähes kymmenen vuotta putkeen. Nykyisin lähes tulkoon täysipäiväisenä koti-isänä viihtyvä Beadle sanoi kuitenkin samaan hengenvetoon eläneensä unelmaansa onnistuneensa kartuttamaan naistenmiehen maineen lisäksi muhkean omaisuuden.

Vastoin kaikkia odotuksia juuri Gazista tuli isä ensimmäisenä Geordie Shore -talon jäsenistä. Hän on kihloissa malli Emma McVeyn kanssa ja pariskunnalla on kaksi lasta: 3-vuotias Chester ja 1-vuotias Primrose. Beadle kuuli tulevansa isäksi saatuaan puhelinsoiton kesken kuvausten ja päätti tämän jälkeen jättää Geordie Shoren. 

McVey, lähipiiri ja muut Geordie Shore -kollegat ovat kuvailleet Beadlen olevan isäksi tulonsa jälkeen kuin toinen ihminen. Crosby ja Beadle eivät tiettävästi ole enää missään tekemisissä keskenään. Beadlen on kerrottu myös kommentoineen kitkerään sävyyn sitä, etteivät jotkut vanhat ystävät enää ole pitäneet yhteyksiä sen jälkeen, kun hän perusti perheen.

Holly Hagan

Jersey Shorea fanittanut Holly Hagan, 28, asteli Geordie Shoreen vain 18-vuotiaana, ja hänellä oli aluksi vaikeuksia sopeutua porukkaan. Povipommina tunnetusta Haganista tuli kuitenkin yksi sarjan pitkäaikaisimmista kasvoista.

Myös Haganin ulkonäkö on muuttunut melkoisesti kymmenessä vuodessa. Hän sai paljon ilkeää palautetta ulkonäöstään ensimmäisten kausien aikana ja on sanonut sen vuoksi kärsineensä pitkään pahoista itsetunto-ongelmista. Hän on ollut sittemmin myös mukana nettikiusaamisen kitkemiseen tähtäävässä työssä.

Hagan seurusteli pitkään Geordie Shore -kollegansa Kyle Christien kanssa ja ensimmäisillä kausilla hänellä oli sutinaa myös James Tindalen kanssa. Nykyisin hän on kuitenkin kihloissa ja suunnittelee häitä jalkapalloilija Jacob Blythin kanssa ja on toiminut muun muassa glamourmallina.

James Tindale

Geordie Shoren ainoana alkuperäisjäsenenä viimeisimmillä kausilla on nähty James Tindale, 30. Hän poistui sarjasta sen kymmenennellä kaudella, koska tahtoi keskittyä jo pidemmän aikaa jatkuneeseen parisuhteeseensa tyttöystävänsä Katen kanssa, mutta palasi takaisin sarjaan sinkkuna kaudelle 20.

Huomattavasti muita rauhallisempana ja sovittelevana persoonana sarjan ensimmäisillä kausilla nähty lihaskimppu kertoi The Sunille vuonna 2019, että palasi taloon uudenlaisella asenteella.

– Tällä kertaa olen vain oma itseni, hän totesi ja kertoi tehneensä talossa tasan mitä häntä itseään huvitti.

Tauon aikana Tindale avasi oman kuntosalin, jossa hän on työskennellyt personal trainerina. Hän myöntää, ettei kuvitellut palaavansa enää juhlimisen ympärillä pyörivään tv-ohjelmaan.

– Olen ollut jonkun aikaa sinkkuna ja nauttinut siitä, joten kun sain puhelun, ajattelin, että jos haluan mennä takaisin ja se sopii aikatauluuni, niin miksei, totesi Tindale, joka sanoi parisuhteessa ollessaan tahtoneensa toimia talossa huomaavaisesti kumppaniaan kohtaan.

Vicky Pattison

Geordie Shoresta tosi-tv-ohjelmien konkariksi ponnisti myös Vicky Pattison, 33, joka asteli Geordie Shore -taloon ensimmäisenä ja oli yhdeksän kautta. Pattison poistui sarjasta vuonna 2015 on sen jälkeen tehnyt omaa Judge Geordie -ohjelmaansa, mutta esiintynyt myös liudassa muita ohjelmia.

Pattison kihlautui Geordie Shoressa tapaamansa Ricci Guarnaccion kanssa vuonna 2012, kun mies kosi häntä Meksikon Cancunissa. Suhde päättyi eroon ja Pattison antoi ymmärtää eron johtuneen kumppaninsa mustasukkaisuudesta.

Jälkikäteen Pattison on väittänyt tiedotusvälineille, että viimeinen niitti lähtöpäätökselle Geordie Shoresta oli puolestaan se, ettei tuotanto tahtonut hänen lukevan talossa kirjaa. Hän kertoi myös kärsineensä sotkusta ja epäsiisteydestä, joka talossa vallitsi jatkuvasti.

Pattisonilla on myös ensimmäisen kihlauksensa jälkeen epäonnea rakkaudessa. Hänen oli määrä avioitua John Noblen kanssa pari vuotta sitten. Kihlaus purkaantui kuitenkin myös tällä kertaa, kun Pattison sai selville, että hänen kihlattunsa oli pettänyt häntä.

Nykyisin Pattison seurustelee toisen muun muassa The Only Way Is Essex -ohjelmassa nähdyn tosi-tv-tähden Ercan Ramin kanssa.

Sophie Kasaei

Sophie Kasaei, 31, oli James Tindalen tapaan suurimman osan sarjan ensimmäisistä kausista parisuhteessa, ja hänestä muodostuikin muille talon tytöille isosisko, joka auttoi heitä setvimään omia miessotkujaan. 

Kasaei poistui sarjasta sen seitsemännellä kaudella pian sen jälkeen, kun hänen serkkunsa Marnie Simpson saapui taloon. Hän seurusteli kuuden vuoden ajan Joel Corryn kanssa, mutta romanssi päättyi vuonna 2017. Kasaei kertoi tuolloin, että Corry oli jättänyt hänet puhelimitse. Kasaei palasi sarjaan vuonna 2016 ja oli mukana vielä kaudella 19.

Erottuaan Corrysta Kasaei seurusteli Jay Bigzin kanssa, mutta suhde päättyi eroon vuonna 2019 ennen Kasaein kolmekymppisiä. 

Hän on kertonut Geordie Shoren spin-off-sarjoissa eron olleen kova paikka, sillä hän oli eron sijaan odotellut kumppaniltaan kosintaa.

Jay Gardner

Jay Garnder, 33, iski välittömästi silmänsä Vicky Pattisoniin asteltuaan Geordie Shore -taloon sarjan ensimmäisessä jaksossa. Parin välille ei kuitenkaan kehkeytynyt suurempaa romanssia koskaan.

Gardner alkoi seurustella tyttöystävänsä Chloen kanssa jo ennen ohjelman toista tuotantokautta. Hän jättikin Geordie Shore -talon ohjelman kolmannen kauden jälkeen keskittyäkseen parisuhteeseensa, mutta vieraili lähtönsä jälkeen muutamaan otteeseen sarjassa muun muassa sen Australiassa kuvatulla tuotantokaudella.

Gardner palasi vuonna 2016 Geordie Shoren Birthday Battle -kaudelle. Hän ei kuitenkaan ole enää yhdessä silloisen tyttöystävänsä Chloen kanssa.

Instagram-profiilissaan Gardner antaa ymmärtää olevansa edelleen mukana jossain MTV-kanavan projekteissa. Kuvien perusteella hän viihtyy edelleen kuntosalilla, sillä tuoreissa otoksissa hän on jopa selvästi raamikkaampi kuin kymmenen vuotta sitten.

Greg Lake

Ensimmäisellä Geordie Shore -kaudella oli mukana myös Greg Lake, 36, jolla oli kuitenkin jo ensimmäisissä jaksoissa vaikeuksia sopeutua porukkaan. Häntä ei nähtykään mukana enää toisella kaudella, jossa geordiet bailasivat Magalufissa.

Lake seurusteli lähes kahdeksan vuoden ajanHollyoaks-sarjasta tutun näyttelijän Jennifer Metcalfen kanssa. Parilla on yhtinen, vuonna 2017 syntynyt poika.

Geordie Shoren ja Jersey Shoren kaikki tuotantokaudet ovat katsottavissa tällä hetkllä Ruutu+ -palvelussa.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja