Muistatko vielä Snookin, JWoww'n ja muut Jersey Shoren räävittömät bilehileet? Näin he ovat muuttuneet kymmenessä vuodessa

Jersey Shoren tähdet bilettivät raivokkaasti telkkarissa monen tuotantokauden verran. Kymmenessä vuodessa monen elämä on kuitenkin muuttunut merkittävästi.

Realitysarja Jersey Shore herätti hämmennystä ja pahennusta, kun se ilmestyi tv-ruutuihin vuoden 2009 lopulla. Sarjan henkeen kuului se, että rääväsuiset päätähdet esiintyivät häpeilemättä todella humalassa televisiossa.

Bilehileistä tuli ohjelman myötä hyvin suosittuja, mutta mitä heille kuuluu nyt, kun sarjan suuresta suosiosta on kulunut kymmenen vuotta?

Bilettäjästä perheenäidiksi

Kenties tunnetuin sarjan tähdistä oli Nicole "Snooki" Polizzi, joka tunnettiin todellisena rääväsuuna – ja yleensä porukan humalaisimpana koheltajana, jolle sattui ja tapahtui.

Harva varmasti uskoi, että suhde kestää, kun Snooki tapasi sarjan aikana eräänä huuruisena iltana Jionni LaVallen. Pariskunnan onni on kuitenkin kestänyt. He ovat sittemmin avioituneet ja heillä on nykyisin kolme lasta: Lorenzo, Giovanna ja Angelo.

Snooki on muuttunut Jersey Shoren vuosista melkoisesti myös ulkonäöltään. Hän on julkaissut Instagramissa runsaasti videoita kuntosalilta ja on hoikistunut melkoisesti. 

Tähti kertoi vuosi Jersey Shoren kuvausten jälkeen laihtuneensa 20 kiloa tiukalla ruokavaliolla ja treenillä. Instagram-kuvien perusteella kilot ovat pysyneetkin poissa. Snooki nähtiin mukana myös sarjan uudessa vesiossa Jersey Shore: Family Vacation, mutta hän ilmoitti keväällä jättäytyvänsä pois sarjasta.

Tv:ssä alkanut suhde ei kestänyt

Jennifer "Jenni" Farley, eli JWoww, tapasi niin ikään lastensa isän Roger Mathewsin jo Jersey Shoren kuvausten aikaan. Pari avioitui ohjelman jälkeen, lokakuussa 2015. Heillä on myös kaksi lasta: Meilani ja Grayson.

Perheen elämää ja JWowwn ja Snookin ystävyyttä seurattiin jonkun aikaa spin-off -sarjassa Snooki & JWoww. Farley ja Mathews päätyivät kuitenkin eroamaan kahdeksan vuoden suhteen jälkeen syksyllä 2018. Eroa varjostivat Mathewsin ympärillä leijuneet pettämishuhut.

Jenni julkaisi vain muutamia päiviä sitten Instagram-tilillään kuvan, jossa hän oli muiden Jersey Shore -kollegoidensa kanssa juhlistamassa kollegansa Mike Sorrentinon syntymäpäiviä. Hän on eron jälkeen löytänyt rinnalleen uuden rakkauden. 

Valtava veropetos vei vankilaan

Mike "The Situation" Sorrentino tuomittiin vuonna 2018 vankeuteen veronkierrosta yhdessä veljensä kanssa. Myös Jersey Shore -kollegat olivat sankoin joukoin tukemassa ystäväänsä oikeustalon edustalla, kun asiaa käsiteltiin.

Mike tuomittiin lopulta kahdeksi vuodeksi vankilaan veronkierrosta. Syyttäjän mukaan hän ja hänen veljensä olivat kätkeneet suunnitelmallisesti jopa miljoonia dollareita, jotka Mike oli ansainnut Jersey Shoren myötä.

Vuosi 2018 ei kuitenkaan ollut "The Situationille" vain murheiden vuosi: Mike nimittäin asteli samana vuonna alttarille puolisonsa Laurenin kanssa.

Mike vapautui vankilasta syksyllä 2019 istuttuaan kahdeksan kuukautta ja pari on edelleen onnellisesti yhdessä.

Uhkaava käytös johti lähestymiskieltoon

Myös Ronnie Ortiz-Magron on saanut osakseen kyseenalaista julkisuutta Jersey Shoren jälkeen. Mies joutui viime syksynä otsikoihin käyttäydyttyään uhkaavasti lapsensa äitiä kohtaan

Ronnien uutisoitiin uhanneen tappaa on-off-tyttöystävänsä Jen Harleyn ja jahdanneen tätä veitsen kanssa. Seurauksena Ronnie määrättiin lähestymiskieltoon, joka koski myös pariskunnan pientä Ariana-tytärtä.

Ronnie kertoi keväällä, ettei ole välikohtauksen seurauksena nähnyt tytärtään kuukausiin. Isä ja tytär kuitenkin pääsivät tapaamaan toisensa vihdoin toukokuussa

Katkaisi välit bilehilekollegoihin

Sarjassa myrskyisässä suhteessa kollegansa Ronnien kanssa pitkään ollut Samantha "Sammi" Giancola on Jersey Shoren jälkeen jättäytynyt pois tosi-tv-ohjelmista lukuun ottamatta sitä, että hän vilahti muutamassa Snooki & JWoww -spin-offin jaksossa vuosia sitten.

Joidenkin tietojen mukaan hän ei myöskään viime aikoina ole juuri enää pitänyt yhteyksiä Jersey Shore -kollegoihinsa. Sen sijaan hän on löytänyt rinnalleen Christian Biscardin

Pari on kihloissa ja Sammi on sosiaalisen mediansa perusteella valmistautumassa häihinsä, joita he joutuivat kuitenkin lykkäämään koronaviruspandemian takia. Sammi kuitenkin esitteli tyrmäävää morsiustyyliä keväällä pidetyissä kuvauksissa.

Instagram-tilinsä perusteella Sammi työllistää itsensä muun muassa korumallistonsa avulla.

Laihdutti kymmeniä kiloja kiistellyllä ruokavaliolla

Snookin tapaan bilehile-elämän jälkeen merkittävästi hoikistunut on myös Vinny Guadagnino, joka on sarjan jälkeen esiintynyt myös muun muassa omassa The Show with Vinny -sarjassaan ja sekä Jersey Shoren uudessa versiossa Jersey Shore: Family Vacation -sarjassa.

Kun Vinny laittoi pisteen roskaruoan ja napostelun täyttämälle elämälleen, onnistui hän karistamaan 1,5 vuodessa yli 20 kiloa. Sittemmin hän onkin poseerannut vatsalihaksiaan esitellen ja kertonut avoimesti elämäntaparemontistaan. 

Vinny on muutoksensa jälkeen vannonut ketodieetin nimiin, jossa tähden aiemmat herkkuruoat kuten pasta, leipä ja muut hiilihydraatit ovat tiukassa pannassa. Ketodieetti on jakanut voimakkaasti mielipiteitä asiantuntijoiden keskuudessa, mutta ikänsä painonsa kanssa kamppaillut tosi-tv-tähti on kertonut somessa kokeneensa sen toimivaksi tavaksi pitää kilot kurissa.

Sai salaa lapsen ja antoi pakit kollegalleen

Edelleen DJ:nä työskentelevä Paul "DJ Pauly D" DelVecchio on nähty niin ikään Jersey Shoren uudessa versiossa Jersey Shore: Family Vacation sekä omassa spin-off -sarjassaan The Pauly D Project. Vuonna 2013 hän paljasti yllättäen tulleensa isäksi kaikessa hiljaisuudessa.

Keväällä uutisoitiin, että Family Vacationin kuliseissa olisi ollut draamaa, sillä Pauly oli antanut jälleen pakit kollegalleen JWowwlle, joka oli musertunut tilanteesta.

Pauly D ja Vinny ovat etsineet lisäksi rakkautta myös Music Televisionin Unelmien poikamiestä muistuttavassa sarjassa Double Shot at Love. Hän ei ole vahvistanut seurustelevansa, mutta viimeisimmän tiedon mukaan hän olisi kuitenkin löytänyt rinnalleen uuden rakkauden.

Kollegat turmelivat häät

Sarjan kahdella ensimmäisellä kaudella mukana bielttämässä oli myös Angelina Pivarnick. Häntä ei nähty runkosarjan neljällä viimeisellä tuotantokaudella, mutta hän palasi mukaan kokoonpanoon sarjassa Jersey Shore: Family Vacation.

Hän avioitui vuoden 2019 lopulla ja otteita häistä nähtiin myös tv-sarjassa. Kaikki ei kuitenkaan mennyt häissä aivan kuin morsian oli toivonut, sillä hän järkyttyi syvästi Jersey Shore -kollegojensa Snookin ja JWowwn pitämästä hyvin suorasukaisesta puheesta, jonka vitsit häävieraat ja -pari kokivat loukkaaviksi.

– Angelinasta tuntui, että sarjan naiset varastivat huomion hänen suurena päivänään. Hän on yhä kauhistunut tapahtuneesta ja tuntee itsensä nolatuksi. Hän suunnittelee pitävänsä myöhemmin uuden hääjuhlan, sisäpiiristä on hiiskuttu.

Lue myös:

    Uusimmat