Päättyykö orgasmiton suhde kyyneliin? Miehet vastaavat

Epätietoinen nainen tahtoo tällä viikolla tietää, päättyykö suhde kyyneliin, jos seksi ei toimi.

"Uudella miesystävälläni on vaikeuksia laueta. Potenssia kyllä piisaa. Hänellä on ollut useita naissuhteita. Hän kehuu minua petipuuhissa hyväksi, eikä syyllistä minua. Sanoo syyn olevan itsessään ja haluavansa loppuelämän kumppania. Pelkään kuitenkin, että jos hän jää aina ilman orgasmia, hän ennen pitkää lähtee etsimään sitä muualta.

Vaikka pidän hänestä, en halua panostaa suhteeseen, joka todennäköisesti päättyy itkuun. Miehet, miten todennäköisesti tämä päättyy itkuun teidän mielestänne?" kysyy nimimerkki miettivä.

Näin miesraatimme vastasi:

"Tuskin päättyy itkuun eikä vika ole sinussa, vaan syy voi olla mikä vain – esimerkiksi stressi, johon ihmiset reagoivat eri tavoin. Kokeile nyt vielä."
– Mies, 29, sinkku

"Erikoiselta kuulostaa, onkohan kyseessä jokin fyysinen tai psyykkinen tila? Suosittelisin hakeutumaan lääkärille. Tai sitten nainen ei ole miehestä tarpeeksi kiihottava, sorry. Kannattaa joka tapauksessa keskustella asiasta miehen kanssa, koska eihän suhdetta noin voi jatkaa."
–Mies, 34, avoliitto

"Jos ottaa takapakkia suhteesta sen vuoksi, että pelkää sen päättyvän, niin toteuttaa pelkoaan aika tehokkaasti. Luotto parisuhteeseen ja rakkauteen on mun mielestä se avain, sitä pitää löytyä molemmilta, ja se pitää ilmaista toiselle. Ongelmiin kyllä löytyy henkisiä ja lääketieteellisiä apuja, jos niitä haluaa etsiä. Todennäköisyyksistä en tiedä, se riippuu niin ihmisistä. Luovuttako vai taistella, kukin päättää itse."
– Mies, 39, sinkku

"Miehesi on katsonut liikaa aikuisviihdettä, eikä todellisuus enää kiihota tarpeeksi. Selvitä mistä hän OIKEASTI pitää, niin tilanne laukeaa."
– Mies, 29, avoliitossa

"Näin ensi alkuun, laukeaminen ja orgasmi eivät ole sama asia eli orgasmin voi saada ilman toista vaikkakin yleisempää on saada molemmat samaan aikaan. Mutta mitä suhteeseen tulee niin ennen kuin alat miettimään lopetatko suhdetta vai et, olisi hyvä keskustella siitä, miksi hän laukeaa esimerkiksi masturboidessaan, mutta ei kanssasi. Kyse voi olla stressistä, meneillään olevasta lääkehoidosta, väärästä asennosta tai vain siitä ettei hän osaa rentoutua tarpeeksi. Jos asiaan ei tule selvyyttä keskustelemalla ja kokeilemalla, niin ei olisi pahaksi käydä erikoislääkärin pakeilla. Jos hän on tärkeä sinulle ja haluaisit kokeilla tulevaisuutta yhdessä niin pientä työtähän se vaatii molemmilta. Mutta en menisi vielä tuossa vaiheessa heittämään pyyhettä kehään."
– Mies, 33, sinkku

"Tuonkaltaiseen probleemaan on usein yksi iso syy, ja se on jännitys. Uusi kumppani ja uuteen kumppaniin tutustuminen voi jännittää yllättävänkin paljon, mutta nimenomaan sen tutustumisen myötä homma kyllä varmasti helpottaa. Ei siis pääty itkuun. Kyllä se siitä!"
– Mies, 33, sinkku


Lue myös:

    Uusimmat