Ozzy Osbourne isossa niskaleikkauksessa Los Angelesissa: "En pysty kävelemään kunnolla"

Ozzy Osbourne joutui sairaalaan 0:46
Katso videolta Ozzy Osbournen lavaesiintymistä ja ilmehdintää valokuvaajille!

Metallilegendalla on vuosien varrella ollut enemmänkin terveysongelmia.

Heavy metal -laulaja Ozzy Osbourne, 73, on maanantaina 13. kesäkuuta menossa isoon leikkaukseen, jolla on valtava vaikutus koko hänen loppuelämäänsä. Asiasta kertoi hänen vaimonsa Sharon Osbourne chat-ohjelmassaan Talk TV:llä. Sharon on leikkauksessa mukana tukemassa miestään Los Angelesissa.

Black Sabbathin ex-laulaja on taistellut niskaongelmia vastaan ​​lähes kahden vuosikymmenen ajan. Ongelmat saivat alkunsa mönkijäonnettomuudesta, joka sattui vuonna 2003. Tuon onnettomuuden jälkeen Ozzyn selkärankaan laitettiin ainakin metalliruuveja.

Toukokuussa 2022 laulaja kommentoi vointiaan brittiläiselle Classic Rock -lehdelle.

– Odotan vain lisäleikkausta niskaani. En pysty tänä päivänä kävelemään kunnolla. Olen fysioterapiassa joka aamu. Olen jonkin verran parempaan päin, mutta en lähellekään niin paljon kuin haluaisin palatakseni takaisin oikealle tielle, Ozzy kertoi lehden haastattelussa.

Tulevaisuuden suhteen Ozzy on kuitenkin optimistinen.

– 73-vuotiaana olen pärjännyt melko hyvin. En ole menossa minnekään, mutta aikani tulee vielä, Ozzy kertoi.

Ozzylla on ollut terveyden kanssa muutenkin haasteita, sillä hänellä on diagnosoitu myös Parkinsonin tauti, joka on hermostoa rappeuttava sairaus. Se voi aiheuttaa vapinaa ja tasapaino-ongelmia sekä liikkeiden hitautta, eikä siihen tunneta parannuskeinoa.

Vuosikymmenten alkoholi- ja huumeongelmien jälkeen Ozzy raitistui 8 vuotta sitten. Raitistumisen lisäksi pariskunnalla on muitakin ilonaiheita, sillä Sharon ja Ozzy juhlivat 40-vuotishääpäiväänsä tänä kesänä heinäkuussa 2022.

Lähde: Yahoo!News

Lue myös:

    Uusimmat