Ovatko lökäpöksyt seksikkäät? Miehet vastaavat

Juttusarjassa miehet vastaavat joka viikko lukijoiden kysymyksiin liittyen seksiin, ihmissuhteisiin ja muuhun elämään!

"Ovatko ”lökäpöksyt” seksikkäät naisella jalassa? Tykkään aina kotona pitää rennompia vaatteita, mutta kaupungilla kuljen pillifarkut jalassa. Kummat valitsisit?" kysyy Lady 23.

Näin miehet vastasivat

"Kotona tietysti pitää olla mukavat vaatteet, mutta kyllä mun mielestä julkisesti varsinkin tosi lökät verkkarit on nolon näköiset. Sporttiset näyttää hyvältä, varmaan monen miehen mielestä parhaalta naisella näyttääkin joogapöksyt. Mutta en yksilöisi noita – riippuu ihmisestä ja asukokonaisuudesta, missä housuissa nainen on seksikkäimmillään. Hyvin istuvat, klassiset farkut on kyllä seksikkäät aina."
– 34, lempihousut farkut (varmaan)


"No, kyllä ne kotioloissa menee ja ovat tavallaan seksikkäät, mutta muualla eivät. Housut tilanteen mukaan."
– 37, lempihousut farkut

"Kokonaisuus ja käytös ratkaisevat minun silmissäni enemmän kuin mikään yksittäinen vaatekappale, mutta jos nyt keskustelun vuoksi oletetaan vaikka että: kadulla kävelee identtiset kaksoset. Molemmilla muuten sama habitus, paitsi toisella lökäpöksyt, toisella muotoja hivelevät housut, niin jälkimmäinen vie pisteet kotiin pienellä marginaalilla. Paitsi tietty siinä tilanteessa, jos jalat eivät ole aivan esittelykuosissa, silloin löysemmät housut ovat kenties voittajan valinta? Mutta kuten sanoin, housut ovat yksityiskohta ja se, miten niitä kantaa, on tärkeämpää."
– 39, farkkumiehiä

Lue myös:

    Uusimmat