Ovatko kiltit ja uskonnolliset tytöt villejä seksipetoja?

Hiljaisissa vesissä ne kalatkin kutevat – onko totta, että ujot, kiltit sekä uskonnolliset tytöt ovat kaikkein tulisimpia rakastajia?

Intimatemedicine.comin mukaan tämä on totta: ylikiltit tytöt ovat useimmiten villejä rakastajattaria.

Tytöt jotka ovat kasvatettu kotioloissa jossa seksiin suhtaudutaan ahdasmielisesti tai kielteisesti, ovat todennäköisemmin seksuaalisesti avoimempia seksin tullessa ajankohtaiseksi osaksi arkea kuin ne tytöt, joille seksi on esitetty alusta alkaen suvaitsevin mielin.

Tämä pätee niiden tyttöjen kohdalla, jotka käyvät tyttökoulua, tyttöjen joiden perheessä ei seksistä puhua pukahdeta ja jotka ovat kasvaneet erityisen uskovaisessa perheessä.

Mutta miksi kiltit tytöt ovat saaneet seksipetojen leiman? Siksi koska he joutuvat tutustumaan seksiin itse ilman minkäänlaisia valmiuksia: he voivat tutustua seksin kiehtovaan joskin pelottavaan maailmaan joko kirjallisuuden tai elokuvien avulla tai suoraan kokemuksen kautta. Aina elokuvien tarjoamat tiedot vastaa edes todellisuutta, vaan seksuaalinen kuva saattaa vääristyä.

Monesti "kiltin tytön -syndroomasta" kärsivät naiset rentoutuvat joutuessaan tilanteeseen, mikä seksuaalisesti vapauttava. He päästävät irti kaikista rajoitteistaan ja tämä saattaa ilmetä kiihkeänä seksuaalisena kanssakäymisenä, arpina kumppanin selässä ja aitona kokeilunhaluna.

MTV3/Helmi

Lähde: Intimatemedicine.com

Kuva: Shutterstock

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja