Naiset eivät halua kilttiä miestä – lue miksi!

Naiset kertovat usein haluavansa kiltin miehen, mutta päätyvät treffeille pahojen poikien kanssa. Lue miksi.

Kerta toisensa jälkeen naiset lankeavat pahoihin poikiin. Kiltit miehet eivät tunnu viehättävän puoliksikaan yhtä paljon. Lue 12 syytä miksi naiset eivät ihastu kiltteihin miehiin.

Liika on liikaa

Kiltit miehet ovat liian mukavia. Kukaan ei voi olla aina kiva ja ystävällinen, ellei sitten ole pyhimys. He keskittävät ajatuksiaan liikaa siihen, että olisivat kilttejä. Naisten ajattelevat, että se ei ole tarpeeksi aitoa ja todentuntuista. Pahat pojat pitävät tilanteen todellisena ja sopivan jännittävänä. Kiltit miehet eivät halua sotkea suunnitelmia ja tyytyvät helposti samaan kaavaan.

Kunnioitus

Naiset eivät arvosta niin sanottua ovimattoa. Kiltit miehet eivät aseta rajoja tai todellisia vaatimuksia naiselle. Paha poika ei anna naisen kävellä hänen ylitseen tai anna kenenkään kontrolloida liian kurinalaisesti tekemisiään. Naiset eivät kunnioita miehiä, joiden elämää ja tekemisiä he pystyvät kontrolloimaan. Jos ei ole kunnioitusta, ei ole viehätystä!

Yllätyksettömyys

Useat ihmiset viettävät helppoa ja ennalta arvattavissa olevaa elämää, joten he viehättyvät ihmisistä, jotka ovat mielenkiintoisia ja hieman arvaamattomia. Pahat pojat ovat haaste ja vaativampi tehtävä, kiltit pojat eivät.


Luontoäiti

Naiset omaavat luonnostaan hoivaviettiä. Sen sijaan, että he kohdentaisivat hoivaamisviettinsä lapsiin, he kohdentavat sen miehiin. He ajattelevat, että heidän rakkautensa pelastaa pahan pojan. Kiltit miehet eivät usein ole pelastuksen tarpeessa.

Naiset pitävät "projekteista"

Kiltit miehet eivät kaipaa parannuksia tai kontrollia elämäänsä. Pahat pojat saattavat olla parannuksien tarpeessa, joten he ovat naiselle ikään kuin projekti. Naiset rakastavat pieniä ja haastavia projekteja.

Vahvat geenit

Naiset ovat suunniteltu lisääntymään vahvimpien mahdollisten geenien kanssa. Pahat pojat lähettävät tiedostamattomia viestejä, että heillä on vahvat geenit. Tämän takia heidän ei tarvitse pelätä naisen jättävän hänet huonon käytöksen vuoksi. Kiltit miehet sen sijaan lähettävät viestejä, etteivät usko geeniensä olevan tarpeeksi hyviä, joten he eivät myöskään uskalla käyttäytyä huonosti.

Läheisyyden pelko

Jos nainen pelkää läheisyyttä, hän alitajutaisesti tietää, että pystyy välttämään sitä pahojen poikien kanssa. Pahaa poikaa ei saa liian lähelle, joten läheisyyskammoisen näkökulmasta suhde säilyttää sopivan kipinän ja pysyy turvallisen etäisenä. Kiltit miehet sen sijaan haluavat nopeaa sitoutumista ja se voi olla naisten mielestä pelottavaa.

Huono itsetunto

Pahojen poikien vahva itsetunto viehättää. Nainen ei halua miestä, joka on epävarma itsestään ja ei uskalla olla mies isolla M-kirjaimella!

Seksi

Naiset ajattelevat, että kiltti mies ei voi olla hyvä sängyssä. He haluavat olla kosketuksissa todellisen miehen kanssa, ja ajattelevat, että mukava kaveri ei voi hallita hommia makuuhuoneen puolella. Paha poika vaikuttaa siltä, että osaa hoitaa hommat loppuun asti, vaikkei se välttämättä niin olisikaan.

Viehätysvoima

Oletko koskaan nähnyt pahaa poikaa, joka ei olisi puoleensavetävä? Toki sellaisia voi löytyä, mutta kun nainen kuvailee miestä kiltiksi, hän tarkoittaa samalla epäseksikästä.

Charmi

Kiltit miehet eivät aina tiedä mitä juttelisivat naiselle ja he voivat kangerrella sanojensa kanssa. Pahat pojat ovat charmikkaita ja he osaavat aina valita sanansa tavalla, jotta ne kuulostaisivat naisen korviin oikeilta. Tämän jälkeen nainen on pahan pojan lumoissa, vaikkei hänen käytöksensä olisi enää niin imartelevaa.

Suojelu

Jo kautta aikojen miesten tehtävä on ollut suojella naisia, fyysisesti ja muutenkin. Pahat pojat antavat illuusion, että pystyvät suojelemaan naisia, kun taas kilttien miesten kanssa asia on toisinpäin. Elämässä on kyse tasapainosta. Useimmat miehet kuuluvat selkeästi joko pahoihin tai kiltteihin poikiin. Ihannemies ei ole kumpaakaan vaan pysyy tasapainossa kahden kategorian välissä. Siihen asti kunnes mies oppii miten tasapainotella näiden kahden ääripään välissä, nainen valitsee mieluummin jännittävämmän pahiksen.


Lähde: Yourtango.com

Kuva: Shutterstock

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja