Ostitko tämän turvaistuimen? Lopeta käyttäminen välittömästi – saat uuden ilmaiseksi

10:41

Britax Römer on ilmoittanut vetävänsä takaisin erän Dualfix-turvaistuimia, jotka on myyty marraskuun ja maaliskuun välisenä aikana. Istuinten käyttö tulee lopettaa välittömästi mahdollisen turvallisuusongelman vuoksi.

VIDEO: Näin käytät turvakaukaloa oikein ja varmistat lapsesi turvallisuuden

Britax Römer julkistaa tiettyjen Dualfix-turvaistuinten vapaaehtoisen takaisinvedon eräässä istuimen komponentissa olevan mahdollisen turvallisuusongelman vuoksi. Mahdollisesti virheellistä komponenttia käytettiin tuotantoerissä, joita myytiin 3.11.2017 ja 22.3.2018 välisenä aikana. Jos vanhemmat ovat ostaneet Dualfix-turvaistuimen kyseisenä aikana, he voivat tarkistaa, kuuluuko turvaistuin vapaaehtoisen takaisinvedon piiriin ja saada lisätietoja osoitteesta dualfix-check.com.

Britax Römer on tunnistanut ongelman aiheuttaneen syyn ja vakuuttaa, että ongelma ei koske muiden tuotantoerien Dualfix-turvaistuimia. Kyseistä komponenttia ei käytetä missään muissa Britax Römer -tuotteissa eikä muissa Dualfix-versioissa. Britax Römer ei ole saanut minkäänlaisia raportteja häiriöistä tai onnettomuuksista, jotka liittyisivät mahdollisesti virheelliseen komponenttiin.

britax römer dualfix

Britax Römer tunnisti mahdollisen ongelman sisäisten laatutestien yhteydessä, joita toteutetaan säännöllisesti yrityksen omissa eurooppalaisissa kolaritestikeskuksissa. Tuloksissa ilmeni seikkoja, jotka eivät täyttäneet Britax Römerin turvallisuusstandardeja.

Britax Römer aikoo vaihtaa kaikki Dualfix-tuotteet, jotka sisältävät mahdollisesti virheellisen osan. Vanhempien, jotka ovat ostaneet Dualfix-tuotteen tällä ajanjaksolla, pitää välittömästi lopettaa turvaistuimen käyttö sekä selvittää kuuluuko turvaistuin vapaaehtoisen takaisinvedon piiriin.

Yhtiö vaihtaa vialliset turvaistuimet veloituksetta ja pahoittelee mahdollista haittaa sekä huolen aiheuttamista.

Lähde: Britax Römer

***

10:41

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja