- sorsan rintaa - pihlajanmarja-konjakkihyytelöä - valkosipuli-hapankaalia - kesäkurpitsa - halvaa
Markus Maulavirran ja Oskari Katajiston menu:
Kesäkurpitsakeitto
1/2 kesäkurpitsa pala sipulia 1 dl valkoviiniä 2 dl kermaa
Laita kaikki aineet kattilaan. Kiehauta hetki ja soseuta. Mausta suolalla ja pippurilla.
Sorsanrintamousse
Keitä pala sorsanrintaa mausteliemessä. Jäähdytä ja jauha cutterilla hienoksi. Vatkaa pari kananmunan valkuasta kovaksi ja sekoita varovaisesti sorsan joukkoon. Tarjoa pihlajanmarjahyytelön kera.
Paahdettua sorsanrintaa ja hapankaalia
Laita sorsanrinta kylmälle paistinpannulle nahka alaspäin. Lämmitä pannua hitaasti kunnes ruskistuu, käännä ja paista pari hetkeä. Tarjoa hapnakaalin kera.
Halvavaahto
2 munankeltuaista 1/2 dl valkoviiniä 1/2 pkt halvaa
Sekoita kaikki aineet keskenään ja saosta vispaten vesipaahteessa. Tarjoa kermavaahdon kera.