Osa F1-kuskeista sanoi ei hotellille – Lewis Hamilton ja kumppanit seurasivat Sebastian Vettelin ratkaisua

Yksi päivä enää! Pitkään odotettu formulakausi alkaa vihdoin – C Moren asiantuntija Aaro Vainio kertoo. minkälaista kisaviikonloppua hän odottaa Itävallan GP:stä 11:14
F1-kausi on vihdoin alkamassa! C Moren asiantuntija Aaro Vainio ennakoi MTV Uutiset Livessä.

Formula 1 -kausi starttaa tänä viikonloppuna Itävallan GP:llä. Koska elämme yhä poikkeuksellista aikaa, on myös formuloiden puolella jouduttu tekemään erilaisia erikoisjärjestelyitä turvallisten olosuhteiden varmistamiseksi.

MAINOS

Koko F1-kausi C Morella!

Kauden avaava Itävallan GP suorana 3.-5.7.
Pe: 1. harjoitukset klo 11.55, 2. harjoitukset klo 15.55
La: 3. harjoitukset klo 12.55, aika-ajot klo 15.55, ennakkotunnelmat klo 15.00
Su: Itävallan GP klo 16.05, ennakkotunnelmat klo 15.00

Kaikki suorat ajolähetykset C More Maxilla ja cmore.fi -suoratoistopalvelussa

F1 -tallien tämänviikkoinen majoitus on järjestetty tiettyihin hotelleihin Spielbergissä. Lähes kourallinen kuskeja on kuitenkin valinnut itselleen toisen majoittumistavan.

Ainakin Ferrarin Sebastian Vettel, Mercedeksen Lewis Hamilton, Racing Pointin Sergio Perez sekä Williamsin Lance Stroll nukkuvat kaikki hotellien sijaan leirintäalueella, joka sijaitsee aivan radan läheisyydessä.

Kuljettajien henkilökohtaiset leiriytymispisteet ovat alueella, minne fanit tavallisesti majoittuisivat kisaviikonlopun ajaksi. Nyt kun paikalle ei sallita yleisöä, ovat jotkut kuljettajat ottaneet tilanteesta hyödyn irti.

Kuljettajilla on ollut ennen tapana toimia samoin välttyäkseen ruuhkilta. Nyt leirintämajoittumisen motiiveina toimivat turvavälien pitäminen ja turhalta kontaktilta välttyminen. Pysyminen poissa hotelleista antaa kuljettajille mahdollisuuden viettää vapaa-aikansa täysin yksin, kun muiden on taas tultava toimeen sekä tallinsa että hotellin työntekijöiden kanssa.

Nelinkertainen maailmanmestari Vettel oli ensimmäinen leirintäalueelta paikannettu kuljettaja. Pian hänen jälkeensä huomattiin, että Hamilton, Perez ja Stroll olivat toimineet samoin. Vielä ei tiedetä, ovatko jotkut muutkin kuljettajat valinneet leirintäalueen hotellivierailun sijaan.

Lue myös:

    Uusimmat