Oppenheimer-elokuvan seksikohtauksen kuvaukset keskeytyivät kiusallisesti: "Olimme molemmat alasti"

Ensimmäisestä atomipommista kertova elokuva kahmi pystejä – tältä räjähdys näytti oikeasti 0:32
Katso myös: Ensimmäisestä atomipommista kertova elokuva kahmi pystejä – tältä räjähdys näytti oikeasti

Edes palkitun huippuelokuvan kuvauksissa ei vältytty kommelluksilta.

Viime vuonna ensi-iltansa saaneen ja nyt jo palkintoja kahmineenOppenheimer-elokuvan näyttelijä Florence Pugh  paljasti taannoin, että yhden elokuvassa nähtävän seksikohtauksen kuvaukset keskeytyivät kiusallisesti, kun kamera sanoi sopimuksensa irti. 

Elokuvassa Oppenheimerin rakastajaa Jean Tatlockia esittävä Pugh muisteli kuvauksissa sattunutta tilannetta Oppenheimer-elokuvan tähtien sekä ohjaajan Christopher Nolanin paneelikeskustelussa. Kyseisessä seksikohtauksessa Pughin vastanäyttelijänä oli elokuvassa J. Robert Oppenheimeria esittävä Cillian Murphy

Kesken seksikohtauksemme kamera hajosi. Kukaan ei tiedä tätä, mutta niin tapahtui. Kameramme hajosi, kun olimme molemmat alasti, eikä se ollut ihanteellinen ajoitus, Pugh kertoi.

Pugh yritti kuitenkin kääntää tilanteen voitoksi ajatellen, että kameran hajottua hänelle oli tarjoutunut mahdollisuus oppia.

– Olin, että kertokaa minulle, mikä kamerassa on vikana? Sinun täytyy tehdä omat hetkesi, hän sanoi.

Oppenheimer voitti hiljattain järjestetyssä Golden Globe -gaalassa viisi merkittävää palkintoa: paras draamaelokuva, paras ohjaaja (Christopher Nolan), paras draamaelokuvan pääosa (Cillian Murphy), parhaan miespääosan sivurooli (Robert Downey Jr.) ja paras alkuperäinen musiikki (Ludwig Göransson).

Elokuva sai hiljattain yhteensä 13 Oscar-ehdokkuutta sekä 13 Bafta-ehdokkuutta. Bafta on brittiläisen elokuva-akatemian vuosittain jakama elokuva-, televisio- ja pelialan palkinto, ja se on kuin Ison-Britannian vastine Oscar-palkinnolle.

Oppenheimer-elokuva kertoo tositarinaan pohjautuvan "atomipommin isän" J. Robert Oppenheimerintarinan.

Lue myös:

    Uusimmat