Oppenheimer-tähti Florence Pugh kommentoi vuoden takaista nännien vilautustaan: "Naisten vartaloille on enemmän kuin yksi tarkoitus"

Oppenheimer-elokuvaa tähdittävä Florence Pugh puki viime vuonna ylleen läpinäkyvän asun, joka ärsytti ihmisiä. 

Hittielokuva Oppenheimeria  tähdittävä Florence Pugh  pukeutui viime vuonna läpinäkyvään, nännit paljastavaan Valentinon kaksiosaiseen asuun Valentinon muotinäytöksessä Roomassa. Asu sai aikaan keskustelua hänen vartalostaan. Pugh tuomitsi tuolloin internetin trollit, jotka pyrkivät tuhoamaan naisen vartalon täysin. 

– Puhun vartalostani, kuten puhun, koska en yritä piilottaa selluliittia reidessäni tai ihopoimua käteni ja rintani välissä. Mieluummin antaisin sen kaiken olla esillä. Mielestäni on pelottavaa, että jotkut ihmiset pahoittavat mielensä, jos näytän itseäni ”liikaa”. Kun kaikki kiinnittivät huomionsa Valentinon pinkkiin asuuni vuosi sitten ja nännini näkyivät kankaanpalan läpi, niin se ärsytti ihmisiä, Pugh kertoi Elle-lehden haastattelussa

Pughin mielestä ihmiset pelkäävät vapautta, jonka myötä hän tuntee olonsa mukavaksi ja onnelliseksi. 

– Naisten vartaloiden kommentointi heidän alas saamisekseen on ollut vallalla iät ja ajat. Luulen, että olemme taitekohdassa, jossa monet eivät enää välitä paskaakaan. Valitettavasti pelkäämme niin paljon ihmisvartaloa, että emme voi katsoa kahta söpöä nänniäni kankaan alla ilman, että ajattelemme sen seksuaalisesti. Meidän täytyy jatkaa kaikkien muistuttamista siitä, että naisten vartaloille on enemmän kuin yksi tarkoitus olla olemassa, Pugh jatkoi. 

Pugh on kertonut The Telegraphin haastattelussa vuonna 2022, että hän piti näyttelijäksi ryhtymistä valtavana virheenä sen jälkeen, kun studion johtajat olivat häpäisseet hänen vartalonsa 19-vuotiaana. Hän oli tuolloin lopettamassa elokuvadebyyttinsä The Falling tekemistä vuonna 2014 ja aloittamassa uutta pääroolia Studio City -komediasarjassa. Hän oli roolistaan todella onnellinen ja kiitollinen, mutta häntä pyydettiin toistuvasti muuttamaan jotakin ulkonäössään. 

– Olipa kyseessä sitten painoni, ulkonäköni, kasvojeni tai kulmakarvojeni muoto, niin minussa yritettiin muuttaa monia asioita. En halunnut tehdä sitä tai työskennellä alalla, joka tekee niin. Tunsin tehneeni suuren virheen, Pugh kertoi tuolloin. 

Studio Citya ei lopulta tuolloin edes tehty, ja Pugh palasi kotiin Englantiin. Vain kaksi viikkoa myöhemmin Pugh koe-esiintyi Lady Macbeth -elokuvan läpimurtorooliaan varten. 

Lähde: Variety

Lue myös: