"Onpa kaunis, kaunis maali" – Kärpät ja Ilves mättävät maaleja tasatahtiin

Kärpät tekee 1-1 maalin 1:20
Kärppien upea tasoitusosuma saa selostamon hurmioon.

Kärpät ja Ilves tahkoavat tasatahtiin SM-liigan keskiviikkoillassa. Ottelu on kahden erän jälkeen tilanteessa 2–2.

Ottelun avausosuman laukoi toisessa erässä Ilveksen Eetu Päkkilä, kun erää oli takana seitsemän minuuttia. Kärpät tuli kuitenkin reilun viiden minuutin jälkeen tasoihin illan toistaiseksi komeimmalla maalilla.

Saku Mäenalanen tarjoili näyttävän purjehduksen jälkeen ja Mika Pyörälä viimeisteli tavalla, joka sai ottelun selostajankin hekumoimaan.

– Onpa kaunis, kaunis maali...

Voit katsoa Pyörälän maalin yllä olevalta videolta.

Ilves ei illan kauneimmasta maalista häkeltynyt. Koeaikansa jälkeen sopimuksen seuraan saanut Juuso Pulli laukoi napakasti kiekon verkkoon vain reilu minuutti tasoituksesta.

Kärpät tuli erässä kuitenkin vielä kerran. Aku Rädyn viimeisen minuutin osuma tasoitti tilanteeksi 2–2.