Onnettomuuteen joutunut jalkapallotähti kuoli vammoihinsa

Kolumbian jalkapallomaajoukkueen entinen tähtipelaaja Freddy Rincon on kuollut auto-onnettomuudessa saamiinsa vammoihin, kertovat Rinconia hoitaneet lääkärit. Rincon oli kuollessaan 55-vuotias.

Rincon joutui onnettomuuteen Calin kaupungissa kotimaassaan varhain maanantaina paikallista aikaa. Bussi törmäsi risteyksessä ajoneuvoon, jossa Rincon matkusti. Hänen lisäkseen onnettomuudessa loukkaantui neljä ihmistä.

Entinen keskikenttäpelaaja sai onnettomuudessa vakavia päävammoja, ja hänelle tehtiin kolmetuntinen leikkaus. Rincon oli lääkärien mukaan "erittäin kriittisessä tilassa."

Rincon oli peliurallaan Kolumbian tasokkaan maajoukkueen suurimpia tähtiä. Hän pelasi maajoukkuepaidassa 84 ottelua ja oli mukana kolmissa MM-kisoissa 1990, 1994 ja 1998.

Vuoden 1990 MM-turnauksessa hän teki alkulohkopelissä tulevaa maailmanmestaria Länsi-Saksaa vastaan tasoitusmaalin, joka pelasti Kolumbian pudotuspeleihin. Hän myös osui kahdesti vuonna 1993 ikimuistoisessa MM-karsintapelissä, jossa Kolumbia löylytti Argentiinan vieraskentällä Buenos Airesissa 5–0.

Suuren osan seurajoukkueurastaan Rincon pelasi Brasiliassa, jossa hän saavutti seurajoukkueiden maailmanmestaruuden Corinthiansin paidassa 2000. Hän käväisi 1990-luvun puolivälissä myös Euroopassa ja edusti Real Madridia ja Napolia.

Lue myös:

    Uusimmat