Onko tässä Teemu Pukin kärkipari kesän EM-kisoissa? Huuhkajat-hyökkääjä iski uran ensimmäisen Bundesliigassa

Huuhkajien keskikenttämies Fredrik Jensen on tehnyt uransa ensimmäisen maalin jalkapallon Saksan Bundesliigassa. Augsburgia edustava Jensen teki maalin Hoffenheimin verkkoon vierasottelussa, jonka Augsburg voitti 4–2.

Jensenin maali vei Augsburgin 3–1-johtoon, kun toista puoliaikaa oli pelattu kymmenen minuuttia. Suomalaispelaaja vaihdettiin kentältä 81. minuutilla.

Jensen siirtyi Augsburgiin viime vuonna hollantilaisesta Twentestä. Hän on päässyt avaukseen vain harvoin, mutta perjantain ottelussa hän oli aloituskokoonpanossa.

Maajoukkuepaidassa 22-vuotias Jensen on päässyt maalin makuun useammin kuin seurajoukkueessaan. Jensen on tehnyt Suomelle neljä maalia, joista kaksi tänä vuonna EM-karsintaotteluissa Armeniaa vastaan.

Voitto nosti Augsburgin Bundesliigassa kymmenenneksi, pisteen päähän kahdeksantena olevasta Hoffenheimista.