Vammojen runtelema Joel Pohjanpalo kertoi ilouutisia – "Toivottavasti pääsen kentälle mahdollisimman nopeasti"

Suomen jalkapallomaajoukkueen ja Bundesliiga-seura Leverkusenin hyökkääjä Joel Pohjanpalo on valmis palaamaan pelikentille marraskuussa tulleen nilkkavamman myötä.

MAINOS

Mestarien liigan pudotuspeliarvonta suorana C Morella maanantaina kello 13!

C More näyttää suorana lähetyksenä joka ikisen Mestarien liigan, Eurooppa-liigan ja La Ligan ottelun.

C Moren sivulle pääset tästä

Pohjanpalo loukkasi jalkansa Huuhkajien harjoituksissa ennen EM-kisapaikan ratkaissutta Liechtenstein-ottelua Helsingissä. Nappulakenkä juuttui Talin uuteen tekonurmeen ja nilkka vääntyi. Hyökkääjä välttyi kuitenkin pahimmalta.

– Nyt ollaan takaisin kentällä treenaamassa ja toivottavasti mahdollisimman nopeasti taas joukkueen mukana, tänään oltiin jo osittain, mutta täysipainoisesti ehkä viikonloppuna tai viimeistään maanantaina, Pohjanpalo sanoi C Moren haastattelussa.

– Aluksi luultiin, että olisin joutunut olemaan poissa kahdeksan-kymmenen viikkoa, mutta tutkimukset kertoivat, että selviän neljällä-kuudella viikolla. Nyt on mennyt neljä viikkoa, jalka tuntuu hyvältä ja toivottavasti pääsen kentälle mahdollisimman nopeasti, Pohjanpalo kertoi.

Leverkusen ei selvinnyt Mestarien liigan jatkopeleihin kärsittyään Juventukselle keskiviikkona lohkovaiheen päätöskierroksella 0-2-tappion, mutta pelit jatkuvat Eurooppa-liigassa.

Leverkusen kohtaa lauantaina vieraskentällä FC Kölnin.

Lue myös:

    Uusimmat