Mainos

Onko tässä maailman onnellisin koira? Hymyillyt jo 11 vuotta putkeen

Hymyllään sosiaalisen median valloittaneen pitbullin elämä ei aina ole ollut yhtä auvoisaa kuin nykyisin. Nyt se kuitenkin nauttii elämästään kurjien pentuvuosienkin edestä. 

Eräänä päivänä hylätty koiranpentu vaelteli pitkin Brooklynin katuja etsiessään itselleen syötävää ja turvallista nukkumispaikkaa. Surkean näköiselle koiralle kävi kuitenkin tuuri, kun hänen nykyinen omistajansa Jon löysi säälittävän näköisen koiran vaeltelemasta kaduilta. 

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä

Jon otti koiranpennun mukaansa ja teki kaikkensa saattaakseen koiran takaisin omistajansa luokse. Kuukauden ajan mies jakeli alueella löytöilmoituksia, mutta kuukauden jälkeen hän luovutti ja otti koiran osaksi perhettään. Päätöstä ei ole tarvinnut katua päivääkään, sillä tästä asti koira on ollut silmin nähden onnellinen. 

Yhtä hymyä aamusta iltaan 

Tapahtuneesta on tänä vuonna tullut kuluneeksi jo 11 vuotta, mutta uuden kodin saanut koira ei ole lakannut hymyilemästä. Omistaja kertoo sen hymyilevän aamu iltaan, jopa nukkuessaan. Hymyn on niin valloittava, että koirasta on teetetty kodin seinalle jopa muotokuva. 

Derp Stickiksi nimetyn koiran onnellista elämää voi seurata Instagramista, jossa sen tilillä on jo yli innokasta 22 000 seuraajaa. Kuvia katsoessa tilin suosiota ei tarvitse ihmetellä, sillä ne nostattavat hymyn taatusti myös jokaisen katsojan huulille.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä

Video: Myös näiden kaverusten katseleminen tekee päivästä hetkessä paremman! 

1:24

Lähde: Metro 

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.