Onko tämä kuusi mielestäsi tylsä? Moni samastui Kristinen joulutunnustukseen: "Olen käyttänyt samoja noin 25 vuotta"

Näin nopeasti kissa tekee lähempää tuttavuutta joulukuusen kanssa 1:01
Näin hyvätapainen kissa tekee lähempää tuttavuutta joulukuusen kanssa... Videolla nähdään Luna-kissan joulutervehdys!

Kristine pahoitteli "tylsää" joulukuustaan, koska siinä roikkuivat samat koristeet kuin aiemmin. Nainen tuntui olettavan, että muut ostavat joka vuosi kuuseensa uudet koristeet, mutta pian hänen uskomuksensa osoitettiin vääräksi. 

Kristinen "joulupaljastus" ei ollut kummoinen. Koti-intoilijaksi itseään kuvaava Kristine jakoi Instagramissa kuvan joulukuusestaan ja tunnusti samalla pahoittelevaan sävyyn, että se on samanlainen kuin aiemmin.

– Siltä varalta, että luulit, että olen tehnyt kuuselleni jotakin erilaista tänä vuonna... Joo, en ole. Se on ollut tasan samanlainen kolme viimeistä joulua ja, rehellisesti, se ei haittaa minua lainkaan, Kristine kirjoitti.

"Anteeksi, että olen totaalisen tylsä, mutta..."

Kristinen kuusessa on koristeina tähtiä, käpyjä ja pikkuisia taloja.

– Anteeksi, että olen totaalisen tylsä, mutta varmasti joku muukaan ei halua vaihtaa kaikkea vuosittain?

"Emme koskaan tee muutoksia kuuseemme"

Kristine tuntui olettavan, että muut hankkivat joka vuosi kuuseensa aivan uudet koristeet. Pian kävi kuitenkin ilmi, etteivät ainakaan hänen seuraajansa halua uudistaa joulukuustaan.

– Emme koskaan tee muutoksia kuuseemme. Se on täynnä koristeita, joita olemme saaneet, jotka symboloivat tiettyjä tapahtumia, ja joita on keräilty matkoilta vuosien varrella, Denise Kneller kuvailee Instagramissa.

Jos julkaisu ei näy, katso se täällä.

– Kuusi on pystyssä niin vähän aikaa, ettei ole mitään syytä vaihtaa [koristeita], Nicole kirjoittaa.

– Olen käyttänyt samoja koristeita ja kuusta noin 25 vuotta. Kuuseni on kaunis ja rakastan sitä, Louise Taylor toteaa.

– Mielestäni on sekopäistä ja melko uusi idea, että nyt pitäisi vaihtaa kuusenkoristeet joka vuosi, puhumattakaan siitä, miten tuhlailevaa se on. Kuusesi on kaunis, Sarah Meade sanoo.

Kuusikyselyssäkin murskatulos

Yahoo teki aiheesta jopa kyselyn, jossa tiedusteltiin, onko kuudenkoristeiden uudelleen käyttäminen "tylsää". Tulos oli selvä: vastaajista 94 prosenttia kertoi tykkäävänsä vanhoista suosikkikoristeistaan!

Lue myös:

    Uusimmat