Onko lahjapaperia liian vähän? Tällä kikalla saat pienemmänkin palan riittämään

2:36
Näin taittelet lautasliinoja joulukuusen tai tähden muotoon.

Jos on joululahjaihminen ja antaa lahjoja, lahjapapereiden kanssa saattaa mennä kerran jos toisenkin kerran hermot. Tämä näppärä paketointikikka on tarpeen aina kun paperi on loppumassa. 

Eräs TikTok-sovellusta käyttävä nainen jakoi nerokkaan paketointikikkansa sovellukseen. Monet käyttäjät ihmettelivätkin, miten eivät olleet tajunneet asiaa aiemmin. 

Sittemmin vinkistä vaikuttunut Twitter-käyttäjä jakoi TikTokin videon Twitteriin, mistä paketointikikka alkoi levitä nopeasti sosiaalisessa mediassa. Twitterissä videota on katseltu jo yli 7 miljoonaa kertaa. 

Tee näin, kun paketoit laatikonmallista esinettä 

Videolta voi katsoa, mikä kikan juju on.

Useimmat paketoivat neliönmallisen esineen niin, että kääntävät kahdelta sivulta lahjapaperin lahjan keskiosaa kohti ja kiinnittävät paperin teipillä molemmista päistä.

Jos paperi ei niin riitä, kannattaisi lahja paketoida niin, että kääntää paperin kaikki neljä nurkkaa kolmion mallisesti taittaen lahjan keskelle. Yllättäen pärjäät pienemmällä määrällä lahjapaperia. 

Katso videolta, miten se käy: 

Jos julkaisu ei näy, katso se täällä.

Joulun lahjapaperiroskan määrää on myös kritisoitu.

Uusille, käytön jälkeen roskiin meneville lahjapapereille on olemassa vaihtoehtoja: kekseliäät paketoivat lahjat vaikkapa aikakauslehtien paperiin tai sanomalehtiin ja koristelevat paketin kauniilla nauhoilla. 

Lähde: News.com.au

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja